aykutab10 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 Dün akşam sanal makine VTX sorunu gösterinde saatlerce uğraştım ama sanal makineyı çalıştıramadım. Çözümü öğrenince de PC'min VTX desteklemediğini öğrendim. Ne yapabilirim?
Dün akşam sanal makine VTX sorunu gösterinde saatlerce uğraştım ama sanal makineyı çalıştıramadım. Çözümü öğrenince de PC'min VTX desteklemediğini öğrendim. Ne yapabilirim?
5 593832 Centipat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 617 Çözümler 7 18 Aralık 2022 #2 Anakartın dan on haline getirdin mi ? tgy3539 dedi: Anakartın dan on haline getirdin mi ? Genişletmek için tıkla... Anakartın destekliyor ise virtualizing technolojy diye bir ayar var desible olarak gelir on konumuna al.
Anakartın dan on haline getirdin mi ? tgy3539 dedi: Anakartın dan on haline getirdin mi ? Genişletmek için tıkla... Anakartın destekliyor ise virtualizing technolojy diye bir ayar var desible olarak gelir on konumuna al.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #3 tgy3539 dedi: Anakartından on haline getirdin mi? Anakartın destekliyor ise virtualizing technolojy diye bir ayar var desible olarak gelir on konumuna al. Genişletmek için tıkla... İşlemci desteklemiyorsa elinden bir şey gelmez. Benim anakartım destekliyor mesela ama işlemcim desteklemiyor.
tgy3539 dedi: Anakartından on haline getirdin mi? Anakartın destekliyor ise virtualizing technolojy diye bir ayar var desible olarak gelir on konumuna al. Genişletmek için tıkla... İşlemci desteklemiyorsa elinden bir şey gelmez. Benim anakartım destekliyor mesela ama işlemcim desteklemiyor.