Vücudumun deri mi yoksa yağ mı olduğunu nasıl anlarım?

ınflux07

Hectopat
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım Haziran'dan bu yana 15 kg verdim ve hâla göbeğim var ideal kilodayım o yüzden daha vermem, nasıl anlayacağım.

Derimi yağ mı olduğunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Göbek olup olmadını fotoğraf ile daha iyi anlarız hocam.

Arkadaşlar ben 15 yaşındayım Haziran'dan bu yana 15 kg verdim ve hâla göbeğim var ideal kilodayım o yüzden daha vermem, nasıl anlıycam.

Devrimi yağmı olduğunu.

Devrimi yağmı olduğunu.
..........

Bilader bu kıllar nedir be! Her gün tuvalete gitmeyi deneyin 1 haftanın sonunda göbek inme olasılığı çok büyük. Bağırsakta kalan dışkılar uzaktan göbek gibi gözükebiliyor. Zaten delik çevresinden çektiğinizde uzuyorsa deri
Uzamiyor aciyorsa yağ
Uzamiyor acımıyorsa sudur.

Ayrıca yağ olduğunu düşünüyorsanız 1 hafta boyunca kalkar kalmaz karın idmanı yapın özelliklede alt karın kaslarını çalıştıran hareketleri seçerseniz daha iyi olur.

Kanka birincisi bu kanıya nereden vardın 2 kanka 15 yaşındayım kılları alsam şimdi hep uğraşacağım almakla.

Kanka birincisi bu kanıya nereden vardın 2 kanka 15 yaşındayım kılları alsam şimdi hep uğraşacağım almakla.

Kanı derken? Dedikleriminden hangisi oluyor cevap vermiyorsun. 15 yaşındasın diye kıllarının alınmıyacağı anlamına gelmiyor sosyal yaşantında kızlarda aynı tepkiyi göstercek maalesef. Ağda yapabilirsin jiletle alakası yok hatta daha seyrek çıkar.

Tuvalete gitmeni söylememin denedi göbeğin yok denecek kadar az tahminimde kalın bağırsakta kalan... Haliyle bağırsağı kabararak göbek gibi gösteriyor. 1 hafta düzenli boşaltım yaptıktan bağırsak iner.
Yağ ise karın çalış dedim alt karın az çalıştığı için yağların gitmesi çok daha zor bu yüzden orada yağ birikmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…