Vücut geliştirirken natural kalmanın ne gibi avantajları var?

İşin dozunu kaçırmadıkça takviye almanın bir sorunu yoktur ama dozunu kaçırırsan şeker hastası olmaya kadar gidersin ve Tren'den her zaman uzak dur şu aralar zaten sosyal medyada bildiğin millet kafayı yemiş Tren'i övüyor :D asla kullanmayın gerek yok.

Avantaj olarak daha sağlıklı olursunuz çünkü bu tozlar zararlıdır ileride kaslarınız yağ gibi düşebilir ve gereğinden fazla toz kalp krizine yol açabilir.

Tam anlamadım bazıları sadece streoid gibi yapay iğneler naturalliği bozar diyor yani protein tozları ilaçdan mı yapılıyor?

Kasların yağa dönüşmesi protein tozu ile değil beslenmenize göre olur.

Yağa dönüşmez yağ gibi düşer dedim aynıy üzdeki sarkıklar gibi.

Konuşurum çünkü bir şey bilmediğin halde yanlış yönlendirme yapıyorsun. Dünyanın her yerinde kullanılıyor protein tozu ve hiç kimsede bunun yüzünden ölmedi. Ölenler ise steroid gibi şeylerden öldü, bilmiyorsun o zaman da yanlış bilgi verme.

Yanlış bilgi değil sen bilmiyorsun protein tozunda çok fazla protein var ve çok fazla çalışmadıkça bu protein fazla gelir ve zehirlenebilirsinde.

Protein tozunun zararlılığı kanıtlanmış değil.

Evet ben çok fazla gördüğüm için söylüyorum hem de bazı sporcular bunu biliyor zaten, natural olanlar bunun için toz kullanmıyor.

Yanlış bilgi değil sen bilmiyorsun protein tozunda çok fazla protein var ve çok fazla çalışmadıkça bu protein fazla gelir ve zehirlenebilirsinde.
Her şeyin fazlası zarar. Ancak daha öncede söylediğim gibi protein tozları gıda takviyesi. Yani eğer beslenmeyle alamıyorsan vücuda yeterli proteini yada cut yapıyorsan aldığın kaloriye dikkat etmen gerekiyorsa kullanıyorsun. Düşük kalori yüksek protein sunması zaten avantajı protein tozunun.

Bunu düşünen biri spor yapmaya hiç başlamasa daha iyi olur bence.

İllaki toz kullanacaksın diye bir şey yok doğal yiyeceklerden protein almak en mantıklısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı