Vücut geliştirme vs dövüş sanatları

arista1337

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaş 15 kilo 70 boy 1.80 vücut geliştirme mi yapmalıyım yoksa dövüş sanatlarıyla mı ilgilenmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisinde gelişmek istiyorsan onu seç. Dövüş sanatlarıyla ilgilenen birisi olarak vücut ağırlığım ile çalıştığım halde şişirilmiş kaslı adamları dövebileceğimi bilmek daha cazip geliyor bu yüzden de fitness tercihim değil. Bana kalsa herkes sokakta kendini korumayı bilmeli.

Dövüş sporunda otomatikmen vücut da yapıyorsunuz zaten. Artı olarak kondisyon, zindelik, mental gibi bir çok avantajı var.

İkisi de farklı alanlar. Bu boks mu kickbox mu gibisinden bir karşılaştırma değil ki. Vücut istiyorsan vücut geliştirme yap. Ama şöyle düşünme vücut geliştirme yapınca kendini savunmayı öğrenmeyeceksin. Vaktin varsa her ikisini de aynı anda yap.

Eh amacin kendini korumak olsa bile dovus sanatlari ogrenmek bir tik gereksiz kaciyor onun yerine saglam iyi bir vucuda sahip olursan zaten oyle zibidiler ile muhatap bile olmassin he ben kavgada kazanmak istiyorum falan diyorsan silah ruhsati bakabilirsin.😀

Eh amacin kendini korumak olsa bile dovus sanatlari ogrenmek bir tik gereksiz kaciyor onun yerine saglam iyi bir vucuda sahip olursan zaten oyle zibidiler ile muhatap bile olmassin he ben kavgada kazanmak istiyorum falan diyorsan silah ruhsati bakabilirsin.😀
Yaş kaç 10 mu 15 mi ? Kavgada kazanmak için silah mı gerekiyor ? Su tabancası mı bu. İnsanları yanlış yönlendirmemek lazım. Kavgada kazanmak için kavga etmemek gerekir, net. Ha savunma sanatının herhangi biri öğrenilebilir.

Dostum bu iş öyle değil yalnız, o kaslar muştaya karşı pek bir iş göremesede en basit örneğinden bir güreşçi suplex ile o adama ömür boyu unutamayacağı türden bir darbe vurabilir. Kaldı ki ne silahı ne alaka, sende varda onlarda yok mu, öyle zibidiler tavırlara bakar, vücuda değil

Hangisinde gelişmek istiyorsan onu seç. Dövüş sanatlarıyla ilgilenen birisi olarak vücut ağırlığım ile çalıştığım halde şişirilmiş kaslı adamları dövebileceğimi bilmek daha cazip geliyor bu yüzden de fitness tercihim değil. Bana kalsa herkes sokakta kendini korumayı bilmeli.

Hangi dövüş sanatıyla ilgileniyorsun

Yaş kaç 10 mu 15 mi ? Kavgada kazanmak için silah mı gerekiyor ? Su tabancası mı bu. İnsanları yanlış yönlendirmemek lazım. Kavgada kazanmak için kavga etmemek gerekir, net. Ha savunma sanatının herhangi biri öğrenilebilir.
Reis 15 yaşındayım ne silahı

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı