zeloxc Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #1 Selam, hayalim JÖAK olmak ve vücudumda bazı yerlerde kusurlar var küçükken banyoda düşüp kafamı ayırmıştım 15 dikiş atılmıştı. sonra vücudumun bazı yerinde bir kusur var yani anlayan bir kişi soruma cevap verebilir mi?
Selam, hayalim JÖAK olmak ve vücudumda bazı yerlerde kusurlar var küçükken banyoda düşüp kafamı ayırmıştım 15 dikiş atılmıştı. sonra vücudumun bazı yerinde bir kusur var yani anlayan bir kişi soruma cevap verebilir mi?
Sapphire19 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 74 7 Ağustos 2022 #2 Sağlık yönergesine bak burdaki çoğu kişinin dediği yanlış çıkabilir
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 7 Ağustos 2022 #3 Dikiş izlerin hala duruyor mu? Ve ne gibi kusurlar var?
zeloxc Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #4 Emperor4231 dedi: Dikiş izlerin hala duruyor mu? Ve ne gibi kusurlar var? Genişletmek için tıkla... Hocam orası koptuğu için iz var diğer kusurum ailem tarafından izin verilmediği için söyleyemiyorum.
Emperor4231 dedi: Dikiş izlerin hala duruyor mu? Ve ne gibi kusurlar var? Genişletmek için tıkla... Hocam orası koptuğu için iz var diğer kusurum ailem tarafından izin verilmediği için söyleyemiyorum.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 7 Ağustos 2022 #5 zeloxc dedi: Hocam orası koptuğu için iz var diğer kusurum ailem tarafından izin verilmediği için söyleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer çok belirgin bir şey değilse yani orada saç falan duruyorsa bir şey olmaz. Diğer kusurları söylemediğiniz sürece tam bir şey diyemeyeceğim.
zeloxc dedi: Hocam orası koptuğu için iz var diğer kusurum ailem tarafından izin verilmediği için söyleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer çok belirgin bir şey değilse yani orada saç falan duruyorsa bir şey olmaz. Diğer kusurları söylemediğiniz sürece tam bir şey diyemeyeceğim.
zeloxc Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #6 Emperor4231 dedi: Eğer çok belirgin bir şey değilse yani orada saç falan duruyorsa bir şey olmaz. Diğer kusurları söylemediğiniz sürece tam bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Orada saç yok ama ektirmeyi düşünüyorum diğer kusurum ise ameliyat ile geçebilecek bir şey ama ailem ameliyat ettirmemiş.
Emperor4231 dedi: Eğer çok belirgin bir şey değilse yani orada saç falan duruyorsa bir şey olmaz. Diğer kusurları söylemediğiniz sürece tam bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Orada saç yok ama ektirmeyi düşünüyorum diğer kusurum ise ameliyat ile geçebilecek bir şey ama ailem ameliyat ettirmemiş.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 7 Ağustos 2022 #7 zeloxc dedi: Orada saç yok ama ektirmeyi düşünüyorum diğer kusurum ise ameliyat ile geçebilecek bir şey ama ailem ameliyat ettirmemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ameliyat ile bir sürü şey geçebilir. Demediğiniz sürece bilemeyiz. Doktorunuza sorabilir ya da internetten bakabilirsiniz.
zeloxc dedi: Orada saç yok ama ektirmeyi düşünüyorum diğer kusurum ise ameliyat ile geçebilecek bir şey ama ailem ameliyat ettirmemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ameliyat ile bir sürü şey geçebilir. Demediğiniz sürece bilemeyiz. Doktorunuza sorabilir ya da internetten bakabilirsiniz.
zeloxc Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #8 ..... Konu kilitlensin lütfen. Son düzenleme: 7 Ağustos 2022
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 7 Ağustos 2022 #9 zeloxc dedi: Konu kilitlensin lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam burada ihtiyaç olmadığı sürece konular kilitlenmez.
zeloxc dedi: Konu kilitlensin lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam burada ihtiyaç olmadığı sürece konular kilitlenmez.