Vural Ak: Sabotaja uğradık

Katılım
19 Eylül 2015
Mesajlar
48.750
Makaleler
12
Çözümler
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak. Kısaca İstanbul Park pistini işleten kişi.

Yarış günü trafik nedeniyle geç kalan seyircilere Twitter'dan tepki gösterip "erken geleceksin paşam o zaman" diye mesaj atıyordu.

Bugün çıkıp diyor ki sabotaja uğradık. Açıklamasını yazıyorum.

Birincisi pistin dışına biz karışamıyoruz. Trafik, jandarma, belediye gibi beş ayrı kurum koordineli çalıştı. Onlar da 120 bin kişinin geleceğini hesap etmemiş olabilir.”

İkincisi hatalı birkaç uygulama yapıldı. Mesela pistin dibindeki, Kuzey Marmara otobanının giriş gişesi kapatıldı. Oysa trafiğin yarısı oradan gelecekti, niye kapattılar bilmiyoruz. Üçüncüsü, İstanbul Park’ın arkasında inşaat atık alanı var. Cumartesi-pazar trafik yasağı getirildi ama bir tır, bizim piste 550 metre kala, ana yola, nedense yanlışlıkla damperini açıp hafriyat döktü.”

“Tam 4 saat, tek çalışan yolu tıkadı. Yani birkaç yerden sabotaj oldu. İnsanlar da kalabalık paniğiyle yol kenarlarına araç park edince, iyice kilit oldu.

Çok samimiyetsiz bir açıklama ve samimiyetsiz bir karakter kendisi.

Boş teneke çok ses çıkarır bunun da o mesele. Dış güçler falan dememesine şaşırdım.
 
Umarım ıntercity'nin sözleşmesi bitince o pisti hakkını vererek işletecek birileri kazanır ihaleyi. Yoksa 10 yıl daha ıntercity'nin garajı gibi kullanılır orası.
 
Ben de piste giderken bir yerlerlerin kapalı olduğundan bahsediyorlardı. Bir ara çok fena trafik olunca bizi oraya götüren otobüs şoförü otobüsten inip etrafta gezinmeye başlamıştı. Yarış günü orada o kadar fazla araba varken yolu kapatmak mantıklı mı? Devletin yarıştan haberi yok mu? Çok saçma bir açıklama olmuş.
 
Türkiye'de her şey olursun ama REZİL olamazsın! Şaka gibi!

Mutfakta çalışan şef de yere düşse köpeklerin bile yemeyeceği kadar kötü yemek yapsın, sonra suçu dış güçlere ya da başkalarına atsın bence. Onların neyi eksik? Ey İsrail! Ey Amerika! Siz kimsiniz ya? Siz kimsiniz bana yemeği kötü yaptırıyorsunuz?

Yurt dışında çoğu pistte yarış hafta sonlarında trafik olur ama bir fark var; o pistlerin çoğu 70-80 yıllık pistler. Yolları da aynı şekilde öyle, yollarını güncellemiş olan pist sayısı fazla değil. Onlar 1-2 girişten ve eski dar yollardan arabaları organize etmeye çalışıyorlar, bizde 2 kat daha geniş otobandan gelen toplam 4 girişte araba organize edemiyorlar. Sonra sabotaja uğradık. Her gün birilerinin yerine utanmaktan bıktım artık, utanması gereken biri de benim yerime utansın.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı