ViewSonic VX3276-2K-MHD 32" 4ms QHD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Philips 276C8/00 27" 4ms QHD USB-C IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Philips 288E2A/00 28" 4ms 4K IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Aslında VX3276-2K modelini alacaktım ama 400 lira kadar zam gelmiş. Ben de bu bütçede farklı modellere de baktım ve attığım diğer 2 modeli de beğendim. Şu an 4K modele daha yakın gibiyim.
Bir iki ay önce baktığımda 1900-2000 arasında bir fiyattaydı ve bunu alırım diye kafama yazmıştım ancak neredeyse 2500 olmuş şimdi. Diğer modellere göre artısı nedir size?
Bir iki ay önce baktığımda 1900-2000 arasında bir fiyattaydı ve bunu alırım diye kafama yazmıştım ancak neredeyse 2500 olmuş şimdi. Diğer modellere göre artısı nedir size?
Hocam, Bit kısmında Philips C-serisi monitörü yener. Piksel yoğunluğu olarak kaybeder ama ekranı daha büyük. Ama kaliteye ve gerçekçi renk istiyorsanız 4K olanı alabilirsiniz. Ama bütçe olarak sınırlıysanız ViewSonic.
Hocam, Bit kısmında Philips C-serisi monitörü yener. Piksel yoğunluğu olarak kaybeder ama ekranı daha büyük. Ama kaliteye ve gerçekçi renk istiyorsanız 4K olanı alabilirsiniz. Ama bütçe olarak sınırlıysanız ViewSonic.