VXE R1 için iade seçeneği çıkmıyor

Lamparages

Hectopat
Makaleler
1
VXE R1 satın aldım ama daha kargolanmadı bayramdan dolayı. İade seçeneği de çıkmıyor acaba yanlış bir seçim mi yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:
VXE R1 satın aldım ama daha kargolanmadı bayramdan dolayı. İade seçeneği de çıkmıyor acaba yanlış bir seçim mi yaptım?

Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Çift tıklama sorununu R1 Pro Max kullananlarda gördüm sadece. Pro Max'in switchleri düz R1 ve R1 Pro'dan farklı.
Bu 2 modelde çok fazla görmedim çift tıklama yaşayan.

Biraz sana bağlı ama yaşarsın diye düşünüyorum. Malzeme kalitesi ve kaplaması çok iyi sayılmaz ama onun dışında bir sorunu yok. Dış yüzeyi rahatsız hissettirirse Temu'dan falan grip tape alabilirsin 100 liraya falan.

Vallahi denemek lazım ama açılınca iade olmuyor sanırım bir de İyzico ile almıştım ama kurumsal hesap açtığım için sanal kart oluşturup parayı harcayamıyorum orada dongle vardı 519TL'ye iş görür mü benim için para boşa duruyor İyzico'da orada harcayabilirim.

Vallahi denemek lazım ama açılınca iade olmuyor sanırım bir de İyzico ile almıştım ama kurumsal hesap açtığım için sanal kart oluşturup parayı harcayamıyorum orada dongle vardı 519TL'ye iş görür mü benim için para boşa duruyor İyzico'da orada harcayabilirim.
R1 in ek donglesinden bahsediyorsan çok gerekli bir şey değil. Yani başka bir şeye harcaman daha iyi olur. Mesela ice v2 dot skatez alabilirsin, 300 liraya falan.

R1'in ek donglesinden bahsediyorsan çok gerekli bir şey değil. Yani başka bir şeye harcaman daha iyi olur. Mesela ice V2 dot skatez alabilirsin, 300 liraya falan.

Universal dot yazıyormuş her modele uygun şimdi anladım.

R1'in ek donglesinden bahsediyorsan çok gerekli bir şey değil. Yani başka bir şeye harcaman daha iyi olur. Mesela ice V2 dot skatez alabilirsin, 300 liraya falan.

Hocam bu ve bunun gibi 500TL'yi değerlendirebileceğim başka bir şey var mı? Duruma göre bunu alayım olmadı.

Hangi model oluyor hocam anlamadım pek çok seçenecek var R1 yazmıyor.
R1 yazanı almana gerek yok hocam. Universial Dot olanı alman en iyisi olur. Dot skatezler nokta şeklinde olduğu için her fareye uyuyor zaten. Bir de paketten 40 tane çıkıyor, tek kullanımda 5-6 tanesi yeterli oluyor. Kısaca bir ömür yeter sana.

Universal dot yazıyormuş her modele uygun şimdi anladım.

Hocam bu ve bunun gibi 500TL'yi değerlendirebileceğim başka bir şey var mı? Duruma göre bunu alayım olmadı.
Bir bakayım hocam eklenebilecek başka bir şeyler var mı diye.

R1 yazanı almana gerek yok hocam. Universial dot olanı alman en iyisi olur. Dot skatezler nokta şeklinde olduğu için her fareye uyuyor zaten. Bir de paketten 40 tane çıkıyor, tek kullanımda 5-6 tanesi yeterli oluyor. Kısaca bir ömür yeter sana.

Vallahi teşekkür ederim sağ olun.

Bir bakayım hocam eklenebilecek başka bir şeyler var mı diye.

Olur hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı