wherwismymnd
Centipat
- Katılım
- 18 Aralık 2024
- Mesajlar
- 1.662
- Çözümler
- 10
bu testi nereden yapıyorsunuz, tamamdır aynı anda üst yorumda yazmışsınız.İyi forumlar, VXE R1 kullanıyorum Input Interval / Polling Anlık Süresi ölçtüm değerler aşağıdaki gibi çıktı. 6.95ms iyi bir değer mi? Mouse 1000hz ve key bounce delay 4ms olarak ayarlı 2.4 dongle ile bağlanıyorum.
0 ve 1'de sorun yaşıyorum evet özellikle CS'de mouseu kaldırıp indirdiğimde kendi kendine tıklama yapıyor ama 2'de yaşamadım hiç. Deneyin derim, teşekkürler.vsynctester sitesinden hocam 2 de kararsızlık oluşabiliyor dediler veya takılmalar zaten yazılımda da uyarı çıktı takılma yaşanabilir diye.
Neden ki hocam? Mouse etkinliği hz ye göre artış gösteriyor veya azalıyor.Nereden ölçüyorsunuz ve neden debounce 2 değil 4 kullanıyorsun hocam? 2'de istenmeyen tıklama sağlamıyor kullandığım kadarıyla.
Evet bu da etken ama mouse 1000Hz iken pek fark yaratmaz.
Hocam rica etsem bir de ekran hz sini düşürüp dener misiniz? Ms değişiyor sanırım.Eki Görüntüle 2543141
Bu benim kullandığım Bloody A90 değerleri böyle kablolu eski bir mouse, bence sizin değerleriniz normal.
Sensör gecikmesi ile tıklama gecikmesi farklı şeyler.Neden ki hocam? Mouse etkinliği hz ye göre artış gösteriyor veya azalıyor.
Hocam rica etsem bir de ekran hz sini düşürüp dener misiniz? Ms değişiyor sanırım.
Hocam rica etsem bir de ekran Hz'sini düşürüp dener misiniz? Ms değişiyor sanırım.
Benim ekran 144hz sanırım ondan kaynaklanıyor. Teşekkür ederim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.