24H2 kullanıyorum, zaten yakın zamanda SSD bozan güncelleme de yayınladılar. 25H2 için tecrübesi olan veya iyi bilgisi olan var mı? Geçmeye değer mi? Değer ise temiz kurulum daha mı mantıklı?
24H2 kullanıyorum, zaten yakın zamanda SSD bozan güncelleme de yayınladılar. 25H2 için tecrübesi olan veya iyi bilgisi olan var mı? Geçmeye değer mi? Değer ise temiz kurulum daha mı mantıklı?
5 5600 4060 Ti var hocam benim aslında erkenden geçmek istememin nedeni Tweak yapıyorum PC'ye ve böyle toplu güncelleme gelince ikidebir ayarları Default'a alıyor uğraşıp durmayayım diye erkene almak istedim. Ayrıca ön izleme ve extra bir KB dosyası kurunca otomatik geçiyor değil mi? 25H2 herkese açılınca tekrar extra bir kurulum bir şey istemez umarım. Bilginiz var mı bu konuda hocam?
Sanal belleği otomatik te tutuyorum sürekli. Fakat 25H2 yaptığım zaman garip bir şekilde sistem bilgisayar ramini kullanmak yerine sürekli sanal belleği kullanıyordu. Oyunlarda takılmalar oluyordu. Devre dışı bırakıp tekrar otomatiğe alınca düzeldi.
Sanal belleği otomatik te tutuyorum sürekli. Fakat 25H2 yaptığım zaman garip bir şekilde sistem bilgisayar RAM'ini kullanmak yerine sürekli sanal belleği kullanıyordu. Oyunlarda takılmalar oluyordu. Devre dışı bırakıp tekrar otomatiğe alınca düzeldi.