24H2 kullanıyorum, zaten yakın zamanda SSD bozan güncelleme de yayınladılar. 25H2 için tecrübesi olan veya iyi bilgisi olan var mı? Geçmeye değer mi? Değer ise temiz kurulum daha mı mantıklı?
Şu an bana pek stabil bir sürüm olarak gelmedi bazı performans sorunları var gördüğüm kadarıyla.
Temiz kurulum meselesi isteğe bağlı normal güncelleme gibi bir şey 25H2 sanal makinede denedim bana göre iyi sisteminiz iyiyse kurabilirsiniz.
24H2'den direk bir Update dosyası ile 25H2 yapabiliyorsunuz. Temiz kuruluma gerek yok. Ben de sanal bellek konusunda problem çıkardı onu da düzelttim.
Dead by Daylight oyununda denedim sadece 24H2 ye göre 10-15 lik bir FPS farkı var her oyunda aynı mıdır bilmiyorum benim gözlemlediğim bu şekilde.Hangi oyunlarda ne gibi sıkıntı yaşadınız hocam?
Sanal belleği otomatik te tutuyorum sürekli. Fakat 25H2 yaptığım zaman garip bir şekilde sistem bilgisayar ramini kullanmak yerine sürekli sanal belleği kullanıyordu. Oyunlarda takılmalar oluyordu. Devre dışı bırakıp tekrar otomatiğe alınca düzeldi.Sanal bellek açık mı tutuyordunuz hocam bilgisayarda o yüzden mi problem çıkardı?
Dead by Daylight oyununda denedim sadece 24H2'ye göre 10-15'lik bir FPS farkı var her oyunda aynı mıdır bilmiyorum benim gözlemlediğim bu şekilde.
Sanal belleği otomatik te tutuyorum sürekli. Fakat 25H2 yaptığım zaman garip bir şekilde sistem bilgisayar RAM'ini kullanmak yerine sürekli sanal belleği kullanıyordu. Oyunlarda takılmalar oluyordu. Devre dışı bırakıp tekrar otomatiğe alınca düzeldi.
Başka bir problem yaşamadım. Şu anlık stabil.Başka bir problem yoksa geçiş yapayım hocam bende zaten gelecek yakın zaman içinde sağ olun cevabınız için.
Başka bir problem yaşamadım. Şu anlık stabil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.