F Furkan Talha Centipat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #1 W11 laptopdaki mikrofonu kökten nasıl kapatabilirim? Aygıt Yöneticisi'nden kaldırdım fakat geri geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2023
W11 laptopdaki mikrofonu kökten nasıl kapatabilirim? Aygıt Yöneticisi'nden kaldırdım fakat geri geliyor.
Çözüm cumali_032 12 Nisan 2023 Furkan Talha dedi: Dostlar onu da denedim fakat halen çalışıyor mic.test diye bir yerde denedim devre dışı bırakmama rağmen çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Buradan mı devre dışı bıraktınız?
Furkan Talha dedi: Dostlar onu da denedim fakat halen çalışıyor mic.test diye bir yerde denedim devre dışı bırakmama rağmen çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Buradan mı devre dışı bıraktınız?
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 12 Nisan 2023 #2 Kaldırırsan yeniden başlatmada sürücüyü yükler devre dışı bırakman gerekiyor. Mikrofon yazanı devre dışı bırakman yeterlidir. Son düzenleme: 12 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Kaldırırsan yeniden başlatmada sürücüyü yükler devre dışı bırakman gerekiyor. Mikrofon yazanı devre dışı bırakman yeterlidir.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #3 Furkan Talha dedi: W11 laptopdaki mikrofonu kökten nasıl kapatabilirim? Aygıt Yöneticisi'nden kaldırdım fakat geri geliyor. Genişletmek için tıkla... Ses sürücüsünü devre dışı bırak. Artı 0 Eksi
Furkan Talha dedi: W11 laptopdaki mikrofonu kökten nasıl kapatabilirim? Aygıt Yöneticisi'nden kaldırdım fakat geri geliyor. Genişletmek için tıkla... Ses sürücüsünü devre dışı bırak.
KS KS F Furkan Talha Centipat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #4 479595 dedi: Kaldırırsan yeniden başlatmada sürücüyü yükler devre dışı bırakman gerekiyor. Eki Görüntüle 1737352 Mikrofon yazanı devre dışı bırakman yeterlidir. Genişletmek için tıkla... cumali_032 dedi: Ses sürücüsünü devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Dostlar onu da denedim fakat halen çalışıyor mic.test diye bir yerde denedim devre dışı bırakmama rağmen çalışıyor. Artı 0 Eksi
479595 dedi: Kaldırırsan yeniden başlatmada sürücüyü yükler devre dışı bırakman gerekiyor. Eki Görüntüle 1737352 Mikrofon yazanı devre dışı bırakman yeterlidir. Genişletmek için tıkla... cumali_032 dedi: Ses sürücüsünü devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Dostlar onu da denedim fakat halen çalışıyor mic.test diye bir yerde denedim devre dışı bırakmama rağmen çalışıyor.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #5 Furkan Talha dedi: Dostlar onu da denedim fakat halen çalışıyor mic.test diye bir yerde denedim devre dışı bırakmama rağmen çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Buradan mı devre dışı bıraktınız? Artı 0 Eksi Çözüm
Furkan Talha dedi: Dostlar onu da denedim fakat halen çalışıyor mic.test diye bir yerde denedim devre dışı bırakmama rağmen çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Buradan mı devre dışı bıraktınız?
KS KS F Furkan Talha Centipat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #6 cumali_032 dedi: Eki Görüntüle 1737450 Buradan mı devre dışı bıraktınız? Genişletmek için tıkla... Şimdi hallettim hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Eki Görüntüle 1737450 Buradan mı devre dışı bıraktınız? Genişletmek için tıkla... Şimdi hallettim hocam sağ olun.