Windows Defender'ın son zeka güncellemesinden sonra olan bir yanlış alarmmış. Microsoft'un destek kısmında yetkili birisi böyle cevap vermiş. Bir güncelleme gelir geçer büyük ihtimal
Aynı sorun bende de var Reddit'den baktığım kadarıyla Microsoft ile alakalı bir problem Chromium tabanlı uygulamalar ile alakalı bir sorun Discord Google Opera gibi oygulamalardan dolayı yakında düzelteceklermiş.
Kral bende de bugün olmaya başladı bu üstelik aynı saatlerde. Acaba güncelleme ile alakalı bir şey mi bende PC'yi yeni formatladım bir şeyde yüklemedim.
Bu genel bir hata insanlar son birkaç saattir bu hatayı görüyor. Chromium tabanlı uygulamaların tetiklediği düşünülüyor. Yabancı Redditler'de de son birkaç saattir bu konuşuluyor. Yeni yazılım güncellemesi ile düzelecektir. Şimdilik korkulacak bir şey yok gibi duruyor. Zaten araştırdıklarıma bu sorunla ilgili ilk kaynaklar sadece bugün paylaşılmış, yani yeni bir sorun. Formatlık bir sıkıntı yok.