W75 analog klavye ayarları nasıl yapılır?

Makaleler
4
Daha fazla  
@WerBeastDu hocam sizin de bu klavyeyi bir süredir kullandığınızı biliyorum. Elime henüz bugün geçti. İlk kez bir analog klavye kullanıyorum. Bu klavyeyi alma nedenim Rapid trigger vs. değildi, manyetik switchlerinin, tape modlu ve lubelanmış olarak sesinin aşırı iyi gelmesi ve %75 olmasıydı. Şimdi size sormak istediğim Firmware ve masaüstü yazılımını kurdum ancak 8K polling rate yapmak dışında ve RGB ayarı dışında bir ayar yapmadım. Klavye kalibrasyonu vs. bir şeyler var ama açıkçası çok da anlamadım bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem? Ayrıca aldığım klavye V2 versiyonu, yani en son üretilen W75 serisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam. Bendeki analog klavye ile aynı yazılıma sahip. All keys callibration seçeneğini seçtiğinizde tüm tuşlara sırayla en dibine kadar basmanızı isteyecektir. Tüm tuşlara basımınız bittiğinde kalibre edilmiş olur mesfeleri. Ardından tek tek veya topluca seçili hale getirdiğiniz tuşlar için mesafe ayarı yapıp Apply dediğinizde artık o ayar klavyeye kaydedilmiş olur. Quick trigger açtığınızda da göreceğiniz üzere tuşu bıraktığınızda hangi mesafede deaktif olmasını istediğinizi ayarlıyorsunuz. Ben WASD tuşlarını 0i5mm ve quick trigger açık, space tuşunu da yanlışlıkla basmamak adına 3,0 mm'de kullanıyorum. Siz de dilediğiniz ayarları yapıp Apply diyebilirsiniz.

1727733931134.png

V1 ile V2 arasındaki tek fark tape mod. Teknik açıdan aynı ürün. Kalibrasyonu yapın. Kalibrasyon sonrası mm algılamayı düzeltecek klavye.
PRCS olan kısımdan snap tap yapabiliyorsunuz. A ve D tuşlarını ekledikten sonra FN+Sağ Shift ile aktif ediyorsunuz.
Bu tarz macro ve snap tap ayarlarını yaptıktan sonra keymap kısmından indir tuşuna basmanız lazım.

Kalibrasyonu yapın.
Kalibrasyonu yaptım.
PRCS olan kısımdan snap tap yapabiliyorsunuz.
Tam olarak neresi burası? ve ne işe yarıyor?
Bu nedir bir de hocam? çok soru sordum ama kusura bakmayın.

Hocam. Bendeki analog klavye ile aynı yazılıma sahip. All keys callibration seçeneğini seçtiğinizde tüm tuşlara sırayla en dibine kadar basmanızı isteyecektir. Tüm tuşlara basımınız bittiğinde kalibre edilmiş olur mesfeleri. Ardından tek tek veya topluca seçili hale getirdiğiniz tuşlar için mesafe ayarı yapıp Apply dediğinizde artık o ayar klavyeye kaydedilmiş olur. Quick trigger açtığınızda da göreceğiniz üzere tuşu bıraktığınızda hangi mesafede deaktif olmasını istediğinizi ayarlıyorsunuz. Ben WASD tuşlarını 0i5mm ve quick trigger açık, space tuşunu da yanlışlıkla basmamak adına 3,0 mm'de kullanıyorum. Siz de dilediğiniz ayarları yapıp Apply diyebilirsiniz.
Bunların çoğunu yaptım hocam ben de. Sadece rapid trigger ı yapmadım fps oynamadığım için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı