W75 klavye kronik hatalı mı?

0.1mm çok hassas oluyor. Şimdi senin masan sallanıyorsa normal zamanda falan veya PC dediğim gibi masaüstündeyse o titreşimle vs sensörü aktive edebilir. O zaman yapacağın ne olur ayarı 0.3 - 0.5 yaparsın ona göre kendi kendine basmadığı stabil bir ayar tutturursun. Birinde 0.1'de bu şekilde sorun olmuştu arkadaşa diyorum 0.4'e çekip dener misin ? Adamın bana verdiği cevap bunu 0.1'de kullanmayacaksam bu noktaya çekebilmemin anlamı ne diyor.

Bu arada Bozuk RGB'yi hallederler. Eğer sıvı teması falan olmadıysa ürüne RGB'leri bozabilecek garanti dışı demezler.
hocam masada su bıle ıcmem tıtızımdır sıstem konusunda bana geldıgınde calısıyordu 3 gun sonra bozuldu bana ıkıncı el gelmedıyse sansıma degısım yaparlar dıye dusunuyorum sence bu surec kac gun surer cunku eskı klavyem membran swıtch dayanamıyorum

Hocam masada su bıle ıcmem tıtızımdır sıstem konusunda bana geldıgınde calısıyordu 3 gun sonra bozuldu bana ıkıncı el gelmedıyse sansıma degısım yaparlar diye dusunuyorum sence bu surec kac gun surer cunku eskı klavyem membran swıtch dayanamıyorum

Kargoyu saymazsan Max 2-3 güne işlem tamam oluyor genelde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı