Wallpaper Engine bulunamadı hatası nasıl çözülür?

Darknex

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, daha yeni Fedora kurdum fakat Wallpaper Engine for KDE pluginini kurarken tüm dosya yollarının doğru olmasına rağmen istediği paketleride indirmeme rağmen hala bulunamadı diyor. RPM yolunu girdim, içinde alt klasörler var. Fakat hala bulunamadı diyor.

Merhaba, daha yeni Fedora kurdum fakat Wallpaper Engine for KDE pluginini kurarken tüm dosya yollarının doğru olmasına rağmen istediği paketleride indirmeme rağmen hala bulunamadı diyor. RPM yolunu girdim, içinde alt klasörler var. Fakat hala bulunamadı diyor.

Hocam Wallpaper Engine tavsiye etmem KDE plugini ile bazı Wallpaper'lar çökertiyor sonra uğraşıyorsunuz normale döndürmek için.

Hocam Wallpaper Engine tavsiye etmem KDE plugini ile bazı Wallpaper'lar çökertiyor sonra uğraşıyorsunuz normale döndürmek için.

Hocam tamamen çözdüm evet çökmede yaşadım bayağı uğraştım çözmek için ama değdi. Bazı wallpaperlarda nedense çöküyor 1 tanesinde çöktü komutlarla plasmashelli kapatıp açıp Wallpaper Engine for KDE'yi kaldırınca çözülüyor. Fakat bence değdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı