Çözüldü Wallpaper Engine ekran değişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F
Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB)
MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB
120 GB WD SSD
1 TB Toshiba HDD
Meslek
Otomotiv teknikeri
Wallpaper Engine uygulamasında ekran animasyon/fotoğraf seçiyorum ancak değişmiyor. Halihazırda seçili olanın da animasyonu çalışmıyor, durup dururken böyle oldu. Uygulamadan ekran resmini kaldır diyorum kaldırmıyor. Uygulamayı kapatınca gidiyor, açtığımda tekrar aynı resim ekrana geliyor ve değişmiyor. Kaldı bu ekranda nasıl değişebilirim?

1636193388604.png

Çözüm
Görev yöneticisinden kapatıp açmayı ve dosya doğrulamayı dener misin? Olmazsa sil yükle, pek büyük bir şey değil zaten. Hangi monitörü seçtiğine de dikkat et.

Edit: Geliştiriciler config.json dosyasını silmeyi önermiş, bunu da bir denemeni öneririm.
Görev yöneticisinden kapatıp açmayı ve dosya doğrulamayı dener misin? Olmazsa sil yükle, pek büyük bir şey değil zaten. Hangi monitörü seçtiğine de dikkat et.

Edit: Geliştiriciler config.json dosyasını silmeyi önermiş, bunu da bir denemeni öneririm.

Çözüm
Görev Yöneticisi'nden kapatıp açmayı ve dosya doğrulamayı dener misin? Olmazsa sil yükle, pek büyük bir şey değil zaten. Hangi monitörü seçtiğine de dikkat et.

Denedim hepsini, 2 kere silip yükledim. Az önce bir daha silip yükledim düzeldi, sıkıntılı uygulama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı