Rehber Wallpaper Engine olmadan hareketli arka plan nasıl yapılır?

Selamlar dostlar. Bu rehberimde sizlere Steam üzerinde paralı olan Wallpaper Engine'a para vermeden nasıl arka planınızı hareketli yapabilirsiniz onu göstereceğim. Bize lazım olan programımızın adı lively wallpaper. kendisini Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz.

1.PNG

Gördüğünüz gibi Microsoft Store üzerinden kendisini indiriyoruz. Daha sonrasında herhangi bir live wallpaper web sitesinden bulduğunuz arka planı indireecksiniz.

2.PNG

Ben bu siteyi kullanma kararı aldım. İstediğim arka planı seçiyorum ve indiriyorum.

3.PNG

Daha sonrasında lively Wallpaper'ı açıyorum ve sağ üstteki artı butonuna tıklıyorum.

4.PNG

Buradan bir dosya seç seçeneğini seçiyorum ve indirdiğim videoyu yükleyip tamam diyorum.

5.PNG

İşlem tamam! Arka planınıza döndüğünüzde hazır olacaktır.

6.PNG

önerdiğim ayarlar
Uygulamadaki çark tuşuna basıyorum ve ekteki ayarları yapıyorum. Bu sayede bilgisayarımda oyun oynarken veya başka bir işle uğraşırken arka plan oynamayacak ve ekran kartımdan kısmış olacak.

7.PNG

8.PNG

Şimdiden söyleyelim bu uygulama 100-200 MB arası RAM ve %30 ila %40 arasında GPU kullanır. Eski bir sisteme sahip olmama rağmen sistemimde kasma çok çünkü Wallpaper Engine'nın aksine indirdiğiniz arkaplanlar 30 FPS hızında çalışıyor olacak, bu da sisteminizde yükü azaltacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı