Oğuz X Decapat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 270 Yer Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri First system : Asus Rtx 4080 , R7 9800X3D , 32GB RAM, 2 TB SSD Second system : Sapphire Rx6700 R7 5800X 16GB RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 28 Haziran 2025 #1 Wallpaper Engine'de indirdiğim bir wallpapere açmaya çalıştım ve EXE uyarısı verdi. EXE olduğunu umursamayıp açtım. Neler yapabilirim? Bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
Wallpaper Engine'de indirdiğim bir wallpapere açmaya çalıştım ve EXE uyarısı verdi. EXE olduğunu umursamayıp açtım. Neler yapabilirim? Bir şey olur mu?
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.492 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #2 Oğuz X dedi: Wallpaper Engine'de indirdiğim bir wallpapere açmaya çalıştım ve EXE uyarısı verdi. EXE olduğunu umursamayıp açtım. Neler yapabilirim? Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bazı EXE dosyaları efekt çalıştırmak için olabiliyor ama sen wallpaper demişsin, virüs taraması yap bir istersen, onu yapamazsan EXE dosyasını VirusTotal'e at sorun çıkmazsa kullanmaya devam. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
Oğuz X dedi: Wallpaper Engine'de indirdiğim bir wallpapere açmaya çalıştım ve EXE uyarısı verdi. EXE olduğunu umursamayıp açtım. Neler yapabilirim? Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bazı EXE dosyaları efekt çalıştırmak için olabiliyor ama sen wallpaper demişsin, virüs taraması yap bir istersen, onu yapamazsan EXE dosyasını VirusTotal'e at sorun çıkmazsa kullanmaya devam.