Wallpaper Engine'i iade edince arka plan hareketli kalır mı?

Xanter07

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2020
Mesajlar
337
Beyler Bayanlar benim bir sorum olacak, Wallpaper Engine'den hareketli bir wallpapar ayarladıktan sonra iade etsek hareketli wallpaper kalır mı?
 
Son düzenleme:
@XxS4M1xX Güzel kardeşim az kafayı çalıştır. Wallpaper Engine arkadaş iade edeceği için gidecek. Wallpaper Engine dosyalarını aldığında iade ettiğinde Wallpaper Engine’yi taşıdığı yerde çalıştırdığında çalışacak. Anlıyor musun? Kısacası hareketli arka planda çalışacak. Ama buda korsana girer neredeyse.
 
@XxS4M1xX güzel kardeşim az kafayı çalıştır. Wallpaper Engine arkadaş iade edeceği için gidecek. Wallpaper Engine dosyalarını aldığında iade ettiğinde Wallpaper Engine'yi taşıdığı yerde çalıştırdığında çalışacak. Anlıyor musun? Kısacası hareketli arka planda çalışacak. Ama bu da korsana girer neredeyse.

İşte bende bunu diyorum Korsan'dan farksız.
 
Olayı size anlayacağınız biçimde özetleyeyim:
1625328385774.png

Görme duyusu olmazsa göz çalışmaz. Korsan yöntemler önermeyin.
 
Beyler bayanlar benim bir sorum olacak, Wallpaper Engine'den hareketli bir wallpapar ayarladıktan sonra iade etsek hareketli wallpaper kalır mı?

Hocam iade ederseniz Steam'e erişilemiyor der ve arka plan değişemezsiniz fakat denediğim kadarıyla şu anki kullandığınız kalır fakat yapımcının hakkına girmiş olursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı