ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.060 Makaleler 7 Çözümler 6 11 Eylül 2020 #11 Reice dedi: Çok bilgim yok resetledikten sonra ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Resetlemene gerek yok. İnternet aldığın firma ile iletişime geçip internet şifreni öğren sonra WAN ayarları PPPoE şifre kısmına yazman yeterli.
Reice dedi: Çok bilgim yok resetledikten sonra ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Resetlemene gerek yok. İnternet aldığın firma ile iletişime geçip internet şifreni öğren sonra WAN ayarları PPPoE şifre kısmına yazman yeterli.
R Reice Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 11 11 Eylül 2020 #12 Affansen dedi: WAN şifresi demişsiniz. Resetlemek ile alakası olduğunu düşünmüyorum. WAN şifresi dediğiniz şu mu? Eki Görüntüle 665005 Tam bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam değişen kısım burası napıcam ben
Affansen dedi: WAN şifresi demişsiniz. Resetlemek ile alakası olduğunu düşünmüyorum. WAN şifresi dediğiniz şu mu? Eki Görüntüle 665005 Tam bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam değişen kısım burası napıcam ben
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 11 Eylül 2020 #13 Kullandığınız ISS müşteri hizmetlerini arayarak çözebilirsiniz galiba. @ahmed ensar
R Reice Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 11 11 Eylül 2020 #14 Arkadaşlar internet sağlayıcımı aradım modeme reset atmamı söyledi attım çözüldü aynısını sizde yapabilirsiniz
Arkadaşlar internet sağlayıcımı aradım modeme reset atmamı söyledi attım çözüldü aynısını sizde yapabilirsiniz