War Thunder 1 gjn ne kadar?

Deadisbruh

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd 5 7500F, Msi Mag Coreliquid M240, Msi Pro A620M-E, Adata 1TB, Msi 4060 Ventus 2x 8gb
Evet War Thunder'da satın alım yapacağım fakat 1 gjn ne kadar bilmiyorum.

1696032775411.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi marketi (marketplace) kullanırsan güncel dolar kuru üzerinden alışveriş yapıyorsun ama siteyi açıp oradan alışveriş yaparsan yerel fiyatlandırma oluyor.
Oyun içi marketde Event araçları, kutular, anahtarlar oluyor. GJN'de orada geçen para birimi

Biliyorum hocam GJN ile araç almak mantıksız. İndirimde top tier araçlar 300TL'ye düşüyor sitesinde.

Biliyorum hocam gjn ile araç almak mantıksız. İndirimde top tier araçlar 300TL'ye düşüyor sitesinde.

Yanlış alıntı yapmışım. Ekleme yapayım ekim sonu indirim olacak büyük ihtimal. Alınacaksa o zaman alınmaı diger türlü degmiyor. Daha geçen sırf %50 indirim oluyor diye Çin'e uçak ve helikopter aldım.

Yanlış alıntı yapmışım. Ekleme yapayım ekim sonu indirim olacak büyük ihtimal. Alınacaksa o zaman alınmaı diger türlü degmiyor. Daha geçen sırf %50 indirim oluyor diye Çin'e uçak ve helikopter aldım.
bende zaten israili açıp kasmak istiyorum daha yeni başladım almanyada pz F2 kasıp leopard alma fikrim var ama çok zor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı