Warband için mod önerisi

Pendor, perisno ve light and darkness. Light and Darkness'i oynamazsan evine baskın atarım.

İçeriği ne hocam bu modların? Ne ekliyor orijinal oyuna? Bayağı ovdunuz de merak ettim.

Pendor modu oyna elfler, cadılar ve bayağı fantastik şeyler ekliyor. Şövalye sistemi var ve kendi şövalyelerini yapabiliryorsun. Oynu bitirmen için özel gereksinimler var. Oyunda özel ekipmanlar ve onları çok zor alma yolları var. Mod zor 4000 vs 4000 attığın oluyor. Daha çok devletlerle değil de pendor kıtasını işgal eden büyük düşmanlarla savaşıyorsun. Devletlerde bayağı zorlu. Perisno içinde orkların falan da bulunduğu çok fantastik bir mod. Ben çok oynayamadım perisnoyu ama izledim. İlk fırsatta da oynayacağım. Light & darkness Warband'in gerçek hikaye modu. Oyuna kara şövalyeleri, özel saldırı biçimlerini ve mükemmel bir hikaye ekliyor. Ve her elit askere bir kademe daha ekliyor. Eğer Nord kahramınını yeni gelen Nord paladani yaparsan ordu büyüklüğü bir azalıyor. Bu yüzdne çok zor bir mod. Ama mükemmel. Yıllarca part 2 beklendi ama yapımcı büyük ihtimal evlendi çocuk çoluğa karıştı. Modun içinde sinematik sahnelerde var. Bu modlar global en sevilen Warband modları. Özellikle light & darkness.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı