fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 26 Şubat 2021 #1 Sadece native gözüküyor modules dosyasına atmama rağmen Osmanlı modunu. Nedendir acaba? Son sürüm oyun. Bannerlord satın almadan bir bakayım dedim.
Sadece native gözüküyor modules dosyasına atmama rağmen Osmanlı modunu. Nedendir acaba? Son sürüm oyun. Bannerlord satın almadan bir bakayım dedim.
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 26 Şubat 2021 #2 fatihterim dedi: Sadece native gözüküyor modules dosyasına atmama rağmen Osmanlı modunu. Nedendir acaba? Son sürüm oyun. Bannerlord satın almadan bir bakayım dedim. Genişletmek için tıkla... Oyununuz orijinal mi ? Artı 0 Eksi
fatihterim dedi: Sadece native gözüküyor modules dosyasına atmama rağmen Osmanlı modunu. Nedendir acaba? Son sürüm oyun. Bannerlord satın almadan bir bakayım dedim. Genişletmek için tıkla... Oyununuz orijinal mi ?
KS KS fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 26 Şubat 2021 #3 Evet orijinal. Artı 0 Eksi
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #4 Hocam sizinki yüksek ihtimal korsan ama öncelikle sorularımı cevaplayın. 1- Oyun sürümünüz kaç? 2- Hem Osmanlı modu klasörünün içini hem de modules klasörünü atar mısınız? Artı 0 Eksi
Hocam sizinki yüksek ihtimal korsan ama öncelikle sorularımı cevaplayın. 1- Oyun sürümünüz kaç? 2- Hem Osmanlı modu klasörünün içini hem de modules klasörünü atar mısınız?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #5 fatihterim dedi: Evet orijinal. Genişletmek için tıkla... Mod dosyasını .rar içinden çıkartın. Sadece mod klasörünü atın. Artı 0 Eksi
fatihterim dedi: Evet orijinal. Genişletmek için tıkla... Mod dosyasını .rar içinden çıkartın. Sadece mod klasörünü atın.
KS KS fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 26 Şubat 2021 #6 Rambo Okan Güler dedi: Mod dosyasını .rar içinden çıkartın. Sadece mod klasörünü atın. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle atıyorum. @Rambo Okan Güler oyun orijinal, kendi sitesinden indirdim. Artı 0 Eksi
Rambo Okan Güler dedi: Mod dosyasını .rar içinden çıkartın. Sadece mod klasörünü atın. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle atıyorum. @Rambo Okan Güler oyun orijinal, kendi sitesinden indirdim.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #7 Hocam sorun kopya txt olmasında. Öncelikle ottoman scenario yu silin yeniden indirin RAR duruyorsa tekrar çıkartın tekrar atın. Artı 0 Eksi
Hocam sorun kopya txt olmasında. Öncelikle ottoman scenario yu silin yeniden indirin RAR duruyorsa tekrar çıkartın tekrar atın.
KS KS fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 26 Şubat 2021 #8 Ekmek Reis dedi: Hocam sorun kopya txt olmasında. Öncelikle ottoman scenario yu silin yeniden indirin RAR duruyorsa tekrar çıkartın tekrar atın. Genişletmek için tıkla... Direk çıkarttığımı mı atacağım? Artı 0 Eksi
Ekmek Reis dedi: Hocam sorun kopya txt olmasında. Öncelikle ottoman scenario yu silin yeniden indirin RAR duruyorsa tekrar çıkartın tekrar atın. Genişletmek için tıkla... Direk çıkarttığımı mı atacağım?
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #9 Evet,aynen öyle. fatihterim dedi: Direk çıkarttığımı mı atacağım? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KS KS fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 26 Şubat 2021 #10 Ekmek Reis dedi: Evet,aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı. Artı 0 Eksi