Warband'a item ekleme

Yunusemre805

Hectopat
Kendi modumu yapmaya merak saldım. Bir sürü gelişmiş modda ateşli ok var. Ben de o moddaki ateşli oku kendi moduma atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Ama bu hırsızlık?

Modlar genelde topluluğa açık yapılır, birçok insan birbirinin modundan bir şeyler alıyor. Bunu hırsızlık olarak gören illaki vardır ama bazıları için kendi yaptığı itemların başka modlarda kullanılması çok güzel. Tabii gidip bunu ben yaptım demek yerine modun açıklama kısmına aldığınız modun adını bırakırsanız o adamların emeğine saygısızlık etmiş olmazsınız.

Warband assetini kullanıp mod yapmak da hırsızlık mı yani? O zaman kimse mod yapmasın, vanilla oynayın oyunu. Modu yapanın ismini belirttikten sonra bir sıkıntı yok bence.

Kendisi yapsın neden mod yapımcılarından alıyor ki? Öyle olursa sorun yok o zaman.

Kendisi yapsın neden mod yapımcılarından alıyor ki? Öyle olursa sorun yok o zaman.
Hocam bazı modlara bakarsanız farklı farklı modlar kullandığını görürsünüz, hatta bazen bir modun çalışması için fix olması gereken modlar oluyor. Misal FNIS olmadan neredeyse hiçbir animasyon modu kuramazsınız Skyrim'e. Modların başka modlar içinde kullanılmasında bir problem yok hatta çok yaygın bir şey bu. Dolayısıyla kendisinin yapması da zorunlu değil.

Sağlam modları kendi modlarıyla harmanlayıp sunmanın neresi hırsızlık anlayamadım he bu modları ben yaptım diye sunarsa işte o hırsızlıktır fakat isim verirse problem olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…