Warband'da nasıl krallık kurulur?

793614

Femtopat
Ben Warband Diplomacy 4 Litdum modunu oynarken Rodoklar'a katıldım. Bir süre sonra Almerra, Uhhun ve Unuzdaq kalelerinin sahibiyim, kendi krallığımı kurmak istiyorum. Halimden memnun değilim, ne yapmam lazım?
Not: Derebeyiyim, isyan etmeye korkuyorum.

1720632182701.png

İsyan etmeden krallık kuramazsın Warband Bannerlord gibi değil. Aslında krallık kurma diye bir mantık yok oyunda kale şehir kuşat sana kralla ilişkini düşük tut sana aldığın kaleyi vermesin sende isyan et hem kale senin oluyor hemde savaşta olmuyorsun.

valla hocam iki oynuda oynadım imkanınız var ise bannerlord alın bu biraz karışık anlaması ve pek bişey yapılmıyor bu oyunda kapsamlı sorduğunuz soruya ise kaleyi kuşat sana kralla aran iyi değil ise zaten sana vermiyor düşük bi para veriyor o yeri alıyor yani seçenek çıkıyor iki tane orda sende isyan et diyiceksin öyle isim gir falan diyor krallığına sonra oluyor

Derebeyliği bırakıp isyan etmeniz gerek. Krallıkla ilişkiniz düştüğü için otomatik olarak düşman olacaksınız. Daha sonra kale veya şehir aldığınızda krallığınız kuruluyor. İsyan ettiğinizde kaleler siz de kalıp kalmadığı hakkımda bilgim yok.

Türk oyunlarının zirvesi Warband'dır.

Vallahi hocam iki oynuda oynadım imkanınız var ise Bannerlord alın bu biraz karışık anlaması ve pek bir şey yapılmıyor bu oyunda kapsamlı sorduğunuz soruya ise kaleyi kuşat sana kralla aran iyi değil ise zaten sana vermiyor düşük bir para veriyor o yeri alıyor yani seçenek çıkıyor iki tane orada sende isyan et diyiceksin öyle isim gir falan diyor krallığına sonra oluyor.

Ben hayatımda bannerlord oynamadım birde ben nasıl krallık kurulacağını biliyorum sadece ne yapayım şu durumda

Yani isyan etsem 1000 kişiyle gelecekler o yüzden ben isyan mı edeyim yoksa başka bir krallıktan mı kurayım devleti?

Ben hayatımda Bannerlord oynamadım bir de ben nasıl krallık kurulacağını biliyorum sadece ne yapayım şu durumda.

Yani isyan etsem 1000 kişiyle gelecekler o yüzden ben isyan mı edeyim yoksa başka bir krallıktan mı kurayım devleti?

Bak dediğimi yapabilirsin kral ve derebeyleri ile ilişkini yükseltme sonra kale ya da şehir kuşat al sana vermez büyük ihtimal (hele sarraniddeysen) sana vermeyince ihanet etme seçeneği var hem aldığın kale/şehir senin oluyor hem savaşta olmuyorsun.

Bak dediğimi yapabilirsin kral ve derebeyleri ile ilişkini yükseltme sonra kale ya da şehir kuşat al sana vermez büyük ihtimal (hele sarraniddeysen) sana vermeyince ihanet etme seçeneği var hem aldığın kale/şehir senin oluyor hem savaşta olmuyorsun.
denerim ama kral graveth ile ilişkim +83 adamla dost olduk gördüğünde cesur savunucumuz falan diyo.
ama bir kere kralı kandırıp mareşal olup ülkeyi en kötü savaşa sürüklemiştim sonra kale falan diyince olay çıkardın biraz ortam durulsun diyordu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı