Warband'de Şehir ele geçirilirse aldığımız yerlere ne olur?

AhmetMesser

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2019
Mesajlar
1.497
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Mount and Blade: Warband'de Reyvadin Şehrinde bir demirci açtım, envanterime sığmayan ve gelecekte kullanma ihtimalim olan eşyaları oranın envanterine koydum, şimdi ise Nordlarla aramızdaki barış antlaşması bitti saldırmaya başladılar Vaegir Krallığı'nın geleceği hakkında pek olumlu düşünemiyorum, eğer Reyvadin şehri ele geçirilirse Açtığım demirci ve içindeki eşyalara ne olur?
 
Mount and Blade: Warband'de reyvadin şehrinde bir demirci açtım, envanterime sığmayan ve gelecekte kullanma ihtimalim olan eşyaları oranın envanterine koydum, şimdi ise nordlarla aramızdaki barış antlaşması bitti saldırmaya başladılar vaegir krallığı'nın geleceği hakkında pek olumlu düşünemiyorum, eğer reyvadin şehri ele geçirilirse açtığım demirci ve içindeki eşyalara ne olur?

Eşyalar kalır merak etmeyin şehre gizlice sızıp demirciden eşyaları alabilirsiniz.
 
Oyunu oynayalı bayağı oluyor ama haciz mi ne oluyordu üretim duruyordu barış olunca tekrar aktif oluyordu. Yani demirci açtığın şehrin sahibi ile bağlı olduğun ülke savaştaysa demirci üretimi durdurur, barış olunca tekrar aktif olur diye hatırlıyorum.
 

Geri
Yukarı