Warhammer 2 insan ırkı oynanmayacak derecede kötü

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Ya ordu savaştan kaçıyor sürekli kazanmamıza rağmen. Gördüğünüz gibi 3 komutanım vardı ve sayıca üstündük. 400 Kalan birliğim vardı rakibin 30. Yine kaçtılar ve bu savaşı kaybettim.

1736270633608.png

Fotoğrafta gözüküyor bizim 400 kişimiz onların 20 askeri kalmış kaçmayıp saldırsalar kazanacağız. Her savaş böyle. Yeni başladım tavsiye verecek var mı?

Son düzenleme:
Öncelikle Imperium, zor bir ırk. Özellikle de Franz ile oyuna başlamak zordur. Bunu unutmayalım.

İkinci olarak 20 adam var 20 adam var. Sizin 120 adamınızdan daha güçlü olan Manfred var karşıda. Ayrıca Franz da ölmüş. "Army Loss" diye bir kavram var. Biraz forumlardan araştırabilirsiniz.

TTW 2'nin iki kırık(over buffed) ırkı ile biraz öğrenmenizi tavsiye ederim, High Elves ve Dark Elves. Sonrasında oyunun akışına biraz daha hakim olur ve diğer ırkları denersiniz.

Öncelikle Imperium, zor bir ırk. Özellikle de Franz ile oyuna başlamak zordur. Bunu unutmayalım.

İkinci olarak 20 adam var 20 adam var. Sizin 120 adamınızdan daha güçlü olan Manfred var karşıda. Ayrıca Franz da ölmüş. "Army Loss" diye bir kavram var. Biraz forumlardan araştırabilirsiniz.

TTW 2'nin iki kırık(over buffed) ırkı ile biraz öğrenmenizi tavsiye ederim, High Elves ve Dark Elves. Sonrasında oyunun akışına biraz daha hakim olur ve diğer ırkları denersiniz.
Hocam franz yaralandıda aslında o ordu kaçtıkdan sonra yaralandı. 400 Kişi kaçmayıp savaşsa franz yaralanmayacaktı ve kazancaktık. Ordum teknoloji olarakda iyiydi.

Hocam yüce elfler ile oynadım baya kara elfler ilede o yüzden sıkıldım. Şu an ork oynuyorum. En kolay ırk nedir?

Anladım. Oyunun mekaniklerine hakimsiniz. En azından birden fazla ırk denemişsiniz. Bununla birlikte Karl Franz gibi biraz zor bir campaign'e başlamışsınız. Yarım ekrandan görebildiğim kadarı ile ordunuzda büyücünüz yok. Bu sizin kullanmadığınız bir kaynak. Özellikle yüksek seviye, AP damage çıkartabilen bir büyücü ile bu savaş çok daha kolay olabilirdi. Şiddetle Fire, Light ve Earth büyücülerinden birini tüm ordularınıza eklemenizi tavsiye ederim.

Önceki mesajda da belirttiğim gibi Elfler TTW2'nin merkezinde doğal olarak iki ırkla da oynamak çok kolaydır. Şahsi kanaatim bu yönde. Tyrion bu oyundaki en güçlü duelistlerden birisi. Ayrıca başlangıç noktası ve özel buff'ları oyunu resmen easy modda oynatır.(Blood of aenerion dalını seçmeyin). Ayrıca diğer elf lordları ile konfederasyon kurduğunuzda Teclis ve Alarielle gibi (diğerleri de güçlü ama bu ikisi gerçekten kırık) çok daha kolay olacaktır oyun.

Bence sorun ne Karl Franz'da ne de Grimgor'da. Daha da geliştirmeniz gereken noktalar stratejik haritada ve savaş alanında. Öncelikle "army loss" terimini ve nelere göre hesaplandığını öğrenmenizi tavsiye ederim.

Bunun dışında özellikle yardım istediğiniz farklı bir konu varsa sorabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı