SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 Evet oyunda 100 FPS üstü alıyorum ama oyunda 40FPS gibi oynuyorum sanki. Bu benden kaynaklımı yoksa oyunu optimizasyon kötü?
Evet oyunda 100 FPS üstü alıyorum ama oyunda 40FPS gibi oynuyorum sanki. Bu benden kaynaklımı yoksa oyunu optimizasyon kötü?
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #2 SwishTTT dedi: Evet oyunda 100 FPS üstü alıyorum ama oyunda 40FPS gibi oynuyorum sanki. Bu benden kaynaklımı yoksa oyunu optimizasyon kötü? Genişletmek için tıkla... Oyundan kaynaklı biraz bekleyin bendede öyleydi ama düzeldi düzelmez ise grafikler VRAM kısmına bakın düşükte oynayın. Artı 0 Eksi
SwishTTT dedi: Evet oyunda 100 FPS üstü alıyorum ama oyunda 40FPS gibi oynuyorum sanki. Bu benden kaynaklımı yoksa oyunu optimizasyon kötü? Genişletmek için tıkla... Oyundan kaynaklı biraz bekleyin bendede öyleydi ama düzeldi düzelmez ise grafikler VRAM kısmına bakın düşükte oynayın.