Warzone kaç GB yer kaplar?

kirpyzz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan
Arkadaşlar önceden Warzone oynamıştım bir daha oynamak istiyorum fakat hatırladığım kadarıyla Call of Duty indirince ekstra bir kurulum daha yapmamız gerekiyordu. Benim zaten az alanım var ve yani indirebilir miyim? Burada 220 GB diyor ve bunun içinde de Warzone'u indirecek. Kaç GB'a patlar, ona göre indirmem lazım, yerim yok.

1743700188204.png

Son düzenleyen: Moderatör:
60+30+ 22 GB indirme yaptım, az önce 60 GB güncelleme geldi yarıda duraklatıp geri başlattım diye 82 GB güncelleme yapıyor oyun şu an. Anlık olarak 170 GB depolama kullanıyor.

60+30+ 22 GB indirme yaptım, az önce 60 GB güncelleme geldi yarıda duraklatıp geri başlattım diye 82 GB güncelleme yapıyor oyun şu an. Anlık olarak 170 GB depolama kullanıyor.
Anlamadım şuan benim bilgisayarıma bu 220 gb indirdikten sonra bi warzone daha indirmicekmi

220 toplam kaplayacağı alanı söylüyor, ama indirince oyun ilk önce black ops 6 yı indiriyor (60 gb) sonra modern warfare 2 yi indiriyor (30 gb) sonra warzone modunu indiriyor en son (22 gb) bu saydığım oyunlar birbirlerinin alt modu gibi bişey. o kadar saçma iş yapmışlarkı anlatmakta anlamakta zor XD

220 toplam kaplayacağı alanı söylüyor, ama indirince oyun ilk önce black ops 6 yı indiriyor (60 gb) sonra modern warfare 2 yi indiriyor (30 gb) sonra warzone modunu indiriyor en son (22 gb) bu saydığım oyunlar birbirlerinin alt modu gibi bişey. o kadar saçma iş yapmışlarkı anlatmakta anlamakta zor XD
silcek bişeyim kalmadı artık yeteer 😤

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı