BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #1 Birlikte oynayacak takım arkadaşları arıyorum Discord falan var tek oynamaktan sıkıldım. Ruslar araplar ve fransızlarla oynamaktan bıktım Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2021
Birlikte oynayacak takım arkadaşları arıyorum Discord falan var tek oynamaktan sıkıldım. Ruslar araplar ve fransızlarla oynamaktan bıktım
VictorHugo Decapat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 312 Çözümler 1 Yer Fransa 23 Ekim 2021 #2 BedelsizASKER dedi: Birlikte oynayacak takım arkadaşları arıyorum Discord falan var tek oynamaktan sıkıldım. Ruslar araplar ve fransızlarla oynamaktan bıktım Eki Görüntüle 1196729 Genişletmek için tıkla... Aksamları müsait oluyorum oynayabiliriz hocam.
BedelsizASKER dedi: Birlikte oynayacak takım arkadaşları arıyorum Discord falan var tek oynamaktan sıkıldım. Ruslar araplar ve fransızlarla oynamaktan bıktım Eki Görüntüle 1196729 Genişletmek için tıkla... Aksamları müsait oluyorum oynayabiliriz hocam.
sado1912 Femtopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 63 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #3 BedelsizASKER dedi: Birlikte oynayacak takım arkadaşları arıyorum Discord falan var tek oynamaktan sıkıldım. Ruslar araplar ve fransızlarla oynamaktan bıktım Eki Görüntüle 1196729 Genişletmek için tıkla... Ben de varım
BedelsizASKER dedi: Birlikte oynayacak takım arkadaşları arıyorum Discord falan var tek oynamaktan sıkıldım. Ruslar araplar ve fransızlarla oynamaktan bıktım Eki Görüntüle 1196729 Genişletmek için tıkla... Ben de varım
Axolotly Femtopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 64 23 Ekim 2021 #4 BedelsizASKER dedi: Birlikte oynayacak takım arkadaşları arıyorum Discord falan var tek oynamaktan sıkıldım. Ruslar araplar ve fransızlarla oynamaktan bıktım Eki Görüntüle 1196729 Genişletmek için tıkla... Üzülme abi benim de arkadaşım yok
BedelsizASKER dedi: Birlikte oynayacak takım arkadaşları arıyorum Discord falan var tek oynamaktan sıkıldım. Ruslar araplar ve fransızlarla oynamaktan bıktım Eki Görüntüle 1196729 Genişletmek için tıkla... Üzülme abi benim de arkadaşım yok
DeWitt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #5 Ekle dostum beraber oynarız, ben her gün oynuyorum .
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 12 Kasım 2021 #6 CoD Warzone Türkiye sunucusu var Discord'da oraya katılıp rastgele birileri ile oynayabilir ya da takım kurabilirsin.
CoD Warzone Türkiye sunucusu var Discord'da oraya katılıp rastgele birileri ile oynayabilir ya da takım kurabilirsin.