Çözüldü WASD Tuşları Ok Tuşları İle Yer Değişti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sadece belli tuşlar değiştiğine göre bir sorun değil de bilerek klavyeye yerleştirilmiş bir özelliğe benziyor. Fn ile kombinasyonlar veya makroları deneyin yanlışlıkla ayarlamış olabilirsiniz.
Klavyeyi başka bir bilgisayara taktım. Onda da durum aynı. Dediğiniz gibi makroları ve fonksiyon tuşlarını deneyeceğim.
Sadece belli tuşlar değiştiğine göre bir sorun değil de bilerek klavyeye yerleştirilmiş bir özelliğe benziyor. Fn ile kombinasyonlar veya makroları deneyin yanlışlıkla ayarlamış olabilirsiniz.
İnternette sorunu ararken bir videoda FN tuşu ile led ayarlama tuşunun yerinin farklı olduğunu farkettim. Sonra o tuş ile W'ya birlikte bastım sorun çözüldü.
Olması gereken konum.
Benim klavyemdeki konumu.
Klavyeyi başka bir bilgisayara taktım. Onda da durum aynı. Dediğiniz gibi makroları ve fonksiyon tuşlarını deneyeceğim.
İnternette sorunu ararken bir videoda FN tuşu ile led ayarlama tuşunun yerinin farklı olduğunu farkettim. Sonra o tuş ile W'ya birlikte bastım sorun çözüldü.
Olması gereken konum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    52,5 KB · Görüntüleme: 307
  • 20190806_004020.jpg
    20190806_004020.jpg
    864,9 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleme:
Çözüm

Olması gereken konum.
Çözebilmenize sevindim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı