Klavyeyi başka bir bilgisayara taktım. Onda da durum aynı. Dediğiniz gibi makroları ve fonksiyon tuşlarını deneyeceğim.Sadece belli tuşlar değiştiğine göre bir sorun değil de bilerek klavyeye yerleştirilmiş bir özelliğe benziyor. Fn ile kombinasyonlar veya makroları deneyin yanlışlıkla ayarlamış olabilirsiniz.
İnternette sorunu ararken bir videoda FN tuşu ile led ayarlama tuşunun yerinin farklı olduğunu farkettim. Sonra o tuş ile W'ya birlikte bastım sorun çözüldü.Sadece belli tuşlar değiştiğine göre bir sorun değil de bilerek klavyeye yerleştirilmiş bir özelliğe benziyor. Fn ile kombinasyonlar veya makroları deneyin yanlışlıkla ayarlamış olabilirsiniz.
Sürekli böyle.Belki oyun kontrollerinde bir değişiklik olmuştur yazı yazarken de mi sorun var yoksa sadece bir oyunda mı böyle?
Siz mesela buradaki S'yi yazarken yön tuşunu mu kullandınız? Eğer öyleyse gerçekten garip ve sanırım yardımcı olacak kadar bilgili değilim.Sürekli böyle.
Evet öyle yaptım.Siz mesela buradaki S'yi yazarken yön tuşunu mu kullandınız? Eğer öyleyse gerçekten garip ve sanırım yardımcı olacak kadar bilgili değilim.
Klavyeyi başka bir bilgisayara taktım. Onda da durum aynı. Dediğiniz gibi makroları ve fonksiyon tuşlarını deneyeceğim.Sadece belli tuşlar değiştiğine göre bir sorun değil de bilerek klavyeye yerleştirilmiş bir özelliğe benziyor. Fn ile kombinasyonlar veya makroları deneyin yanlışlıkla ayarlamış olabilirsiniz.
İnternette sorunu ararken bir videoda FN tuşu ile led ayarlama tuşunun yerinin farklı olduğunu farkettim. Sonra o tuş ile W'ya birlikte bastım sorun çözüldü.Sadece belli tuşlar değiştiğine göre bir sorun değil de bilerek klavyeye yerleştirilmiş bir özelliğe benziyor. Fn ile kombinasyonlar veya makroları deneyin yanlışlıkla ayarlamış olabilirsiniz.
Çözebilmenize sevindim.Klavyeyi başka bir bilgisayara taktım. Onda da durum aynı. Dediğiniz gibi makroları ve fonksiyon tuşlarını deneyeceğim.
İnternette sorunu ararken bir videoda FN tuşu ile led ayarlama tuşunun yerinin farklı olduğunu farkettim. Sonra o tuş ile W'ya birlikte bastım sorun çözüldü.
Olması gereken konum.
Benim klavyemdeki konumu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.