Watch Active 2 fiyatına değer mi?

deGGa

Megapat
3-4 gündür aklımda akıllı saat alma düşüncesi vardı. En çok Samsung Watch Active 2'yi beğendim. Fakat aklımda başlıktaki "Fiyatına değer mi?" Sorusu oluştu. Şöyle anlatayım. Ben aldığım ve kullandığım elektronik cihazlarda bozulmadığı sürece değiştirme meraklısı biri değilim. En son 2 sene önce telefon değiştirdim ve onda da eski telefonum artık ihtiyaçlarımı karşılanmıyordu. Normalde de almak istediğim saat yerine Mi Band 4 kullanıyordum fakat kaybettiğim için kullanamıyorum.

Sormak istediğim şu, ben bu saati alırsam kaç sene kullanabilirim? Batarya sorun çıkarır mı?

Günlük olarak kullanacağım. Sizce almaya değer mi günlük kullanım için? Spor olarak ise sadece günde 30 dakika bisiklet süren biriyim.

Bende var ama şarjı çok hızlı bitiyor. En fazla 3 gün dayanıyor. Eğer YouTube Google benzeri uygulamalar kullanmayacaksanız Huawei saat alabilirsiniz.

Bende var ama şarjı çok hızlı bitiyor. En fazla 3 gün dayanıyor. Eğer YouTube Google benzeri uygulamalar kullanmayacaksanız Huawei saat alabilirsiniz.
Huawei almayı düşünmüyorum. Benim sormak istediğim şarjı değil. Bataryası yüzde 20'de şarja takılıp yüzde 100'de çıkarılacak şekilde yapıldığında kaç sene gider. Bu arada saatte aktif olarak Spotify kullanacağım.

Huawei almayı düşünmüyorum. Benim sormak istediğim şarjı değil. Bataryası yüzde 20'de şarja takılıp yüzde 100'de çıkarılacak şekilde yapıldığında kaç sene gider. Bu arada saatte aktif olarak Spotify kullanacağım.
Yani batarya konusunda bir problem yaşamazsınız. Güzel ve temiz kullanmanıza bağlı. Bence en az 2 yıl dayanır.

Benim aklımda minimum 4 sene kullanmak var ama. Peki günlük kullanım için fiyatını hak ediyor mu?
Yani işinizi gayet rahat götürür. Spor olur nabız ölçme olur. Özellikle istediğiniz programları kurmakta artı bir özelliği. Dediğim gibi şarjı biterse takarsınız. Şarj çok hızlı doluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı