Watch Dogs 2'de neler yapılabilir?

The_Türk

Hectopat
Yer
Türkiye
Selamlar. Genelde GTA V oynardım. GeForce Now'da GTA V olmadığı için benzer oyun olarak Watch Dogs 2'ye sardım. Şu an senaryodan ilerliyorum. Senaryo bitince başka neler yapılabilir? Yan görevler falan var mı? Bir de multiplayer kısmı nasıl? Arkadaş var ama oynamıyor. Yabancı oyuncularla multiplayer kısmında neler yapılabilir? Teşekkürler.

Selamlar. Genelde GTA V oynardım. GeForce Now'da GTA V olmadığı için benzer oyun olarak Watch Dogs 2'ye sardım. Şu an senaryodan ilerliyorum. Senaryo bitince başka neler yapılabilir? Yan görevler falan var mı? Bir de multiplayer kısmı nasıl? Arkadaş var ama oynamıyor. Yabancı oyuncularla multiplayer kısmında neler yapılabilir? Teşekkürler.
Multiplayer olarak görevler var, çoğu veya hepsi coop olarak yapılabiliyordu yan görevlerin yanlış hatırlamıyorsam.
Onun dışında başkalarını Hack'leme, öldürme gibi kapışma görevleri var. Yarışlar var. Açık dünyada toplanabilirler, manzara çekme görevleri var.

Ayrıca Deathmach veya takımlı savaş gibi modlarda vardı sanırım ve dev kamyon görevi var, bir tane kamyonu çalman gerekiyor ve 5 yıldız polis ile beraber Online'da ki oyuncular oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı