Watch Dogs Ultra Ayarlar

Kansoros

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2014
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, aklıma takılan şöyle bir şey var. Watch Dogs oynamış arkadaşlar görmüşlerdir, seçenekler bölümünde Display ve Graphic Options'tan ayrı ayrı detaylı bir biçimde grafiksel değişim yapabiliyoruz. Grafiklerin sadece medium - hard - ultra olarak sadece ana menüdeyken değiştirilebileceği yerde ben ultrayı seçiyorum ve aklıma takılan nokta da burası. Ekran kartım GTX 765M 2 GB ama ultraya alınca ayarı 3GB bellek gerekir diyor. Ultraya aldığımda 45 - 60 FPS arası alıyorum fakat 2 GBlık karta 3 GB lık oyunu çalıştırtmamdan dolayı karta zarar gelir mi? Malum Antalya'dayım ve oyunu oynarken CPU max 85 GPU max 80 dereceyi görüyor. Hepinize teşekkürler.
 
Çalıştırıyorsa sorun olmaz. O kullandığı gb göstergesinde bir bug olduğunu düşünüyorum ben. Yoksa 1 gb bile oyunlar için yeterde artar.
 
Bence de orada bir sıkıntı var açıklanan gereksinimlerde 2 gb ekran kartı olduğu denmiş. Ayrıca bu oyun böyle istiyorsa GTA V ne ister kim bilir :).
 
GTX 765 GK 106 çip'ine sahip. Bunun Threshold sıcaklığı 98 derece, yani 98 dereceye kadar normal çalışır. Tabii bu dereceye gelinceye kadar notebook kendini kapatır eğer sorun olursa.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı