WATCH_DOGS 2'yi indirdim fakat tekrar indirmemi istiyor

tacohub

Kilopat
Yer
İzmir
1598166860385.png

Arkadaşlar dün oyunu Epic Games üzerinden indirdim ve uyandığımda bitmişti zaten, fakat oyunu açmaya çalıştığımda oyun Uplay üzerinden tekrar indirmemi söylüyor? Ben zaten 40 GB ne indirdim o zaman ona anlam veremiyorum. Bu da indirdiğim dosyanın görüntüsü, umarım boşuna 40 GB indirmiş olmam. "Locate ınstalled Game" seçeneğinde oyunun indirildiği yeri seçtiğimde hata veriyor.

1598167001482.png

Eki Görüntüle 646358

Arkadaşlar dün oyunu Epic Games üzerinden indirdim ve uyandığımda bitmişti zaten, fakat oyunu açmaya çalıştığımda oyun Uplay üzerinden tekrar indirmemi söylüyor? Ben zaten 40 GB ne indirdim o zaman ona anlam veremiyorum. Bu da indirdiğim dosyanın görüntüsü, umarım boşuna 40 GB indirmiş olmam. "Locate ınstalled Game" seçeneğinde oyunun indirildiği yeri seçtiğimde hata veriyor.

Eki Görüntüle 646362

Oyunun dosya bütünlüğünü doğruladın mı? Bir de uplay ve epic games hesapların bir birine bağlantılı mı? Bağlantılı değilse böyle saçmalıklar oluyor.

Evet bağlı zaten Uplay ve Epic Games Launcher, işin daha komik yanı Uplay'de çıkan indirme ekranı geldiğinde indirmeyi denedim saniyede 100 MB ile 40 GB "indirdi" ve oyun indirildi olarak göründü Uplay'de. Oyunu açmaya çalıştığımda 450 MB daha indirmem gerektiğini söyledi Uplay onu bekliyorum şu anda.

Uplay üzerinden oyunu açınca düzgün bir şekilde açılıyor, ama Epic Games kullanınca tekrar indirmemi söylüyor 🙄 yani kısmen sorunum çözüldü teşekkür ederim.

Steam'da R6 oynarken aynı sorunu yaşamıştım :/ Ubisoft oyunlarını diğer plartformlardan alıp Uplay'dan indiriyorum hiç sorun çıkmıyor sanada böyle yapmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı