Merhaba, bu parfümü geçen indirimlerde alamamıştım, şimdi de indirim bitmiş ama watsons iyi bir fiyattan satılıyor. Sizce orjinal midir? Hepsiburada 3800 civarı çünkü. Aynı parfüm herhalde.
Watsons muhtemelen bu ürünü yerli ithalatçılardan satın alıyor kendisi ithal etmiyor. Şöyle düşünün; bir ürüne ihtiyaç olduğunda aynı markayı satan ne kadar yerli satıcı var ise hepsinden fiyat alınıp en uygun fiyatı verenden ürünü stoklu şekilde alıp mağazada satışa sundukları için daha uygun fiyattan satıyor olabilirler. Dönemsel marka indirimleri ve markanın satışına göre de prim sistemleri de mevcut olduğu için yerel pazardaki fiyatlardan bir tık aşağısı görebiliyoruz.
Ayrıca imza kokunuz değil ise size daha iyi parfüm önerilerinde bulunabiliriz.
Olabilir hocam ilk defa kullanacaktım. Hep muadil alıyordum ama genzimi yakıyor orijinal almaya karar verdim o yüzden.
Çok iyi olur, fresh olursa daha iyi olur.Size indirimlerden birkaç güzel parfüm paylaşalım hep beraber![]()
Çok iyi olur, fresh olursa daha iyi olur.
anymoparfum.com
Piyasadaki enflasyondan maalesef parfümler de nasibini aldı.
![]()
Liquid Brun
Ürün Açıklaması Liquid Brun, gourmand‑oryantal çizgisini modern yaklaşımla sunar. Baharatlı ve taze açılış kısa sürede kremsi bir sıcaklığa evrilir; tabanda odunsu‑amber dokular uzun süre kalıcı, zarif bir iz bırakır. Koku Piramidi Üst Notalar: Tarçın, Bergamot, Kakule, Portakal Çiçeği Orta...anymoparfum.com
Muadil olarak üreticileriyle beraber birkaç öneri sunmak isterim.
Kimyager Ahmet'ten.
Tutaste - özelparfüm'den.
- Rehab
- Naxos
- Reflection man (gün içinde tazelemek gerekebilir. Birçok kez iltifat aldırdı)
- Blue talisman.
- Paradise garden (harika bir yaz parfümü ve yağmurlu havalarda bile kullanılır)
- Limmensite (çok iltifat aldırdı çok başarılı buluyorum)
- İmagination (ilmi kimya)
- Gris charnel extrait (tam sonbahar kış mevsimlik harika bir şey)
- Ginger dash (imza kokusu niteliğinde çok başarılı)
- Bleu electrique (dün sipariş verdim bugün gelecek merak ediyorum tavsiye üzerine Sauvage 2015 ile beraber aldım)
Patronus'tan (cumartesi canlı yayın sonrası oradaydım. Berkayfragrances hoca ile hasbihal üzeri nishane karagöz ve amouage beach hut aldım)- Sospiro il padrino (seversin bence fresh ve bende sevdim)
- Nishane hacivat.
- God of fire.
- YSL y
Muadil en iyisi kimyager Ahmet mi? Ladosi parfümden almıştım daha önce orası nasıl bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.