Wattpad üzerinden kitap okunmalı mı?

Hocam zaten gerçek kitap alacağım. Neyse wattpad önerilmediğine göre okumam. Çöplük kralı ve son adanın çocuklarına benzer kitaplar önerir misiniz? Ben hayatımda bu 2 kitabı büyük bir zevkle okumuştum.

Okumadığım için yorum yapamam ben daha çok ekonomi - psikoloji ve siyaset kitapları okuyorum bunlar sıktığı zaman ise Avrupa tarihi.

Hocam İş Bankası Modern Klasikler serisine göz atın. Tür çeşitliliği ve yazar yelpazesi oldukça geniş. Üstelik öğrenci dostu fiyatlar.

Hocam bence önce hangi tür kitaplar sizi cezbediyor ve bunu sürekli yapma isteği uyandırıyor ona göz atmalısınız. Hoşunuza giden türdeki kitapları okursanız ve bunu aksatmadan her gün yaparsanız alışkanlık kazanmış olursunuz. Eğer unutursanız veya zamanınız kalmaz ise gün içinde 1 sayfa bile olsa okuyun. Bu sizin alışkanlığınızı ertelemekten kurtaracaktır, ve "sonra okurum" algısına kapılmamış olursunuz.

Sıkı bir okuyucu değilsen Wattpad'i önermem. Çoğunlukla amatör, kitap yazma tekniğine hakim olmayan yazarların yazıları mevcut. Kitap okumayı sevebilecek iken tam tersi kitaptan uzaklaştırabilir. Sevdiğin tarzda bilinen yazarların kitaplarından başlarsan daha uygun olur. Bir arkadaş Zlibrary' nin linkini paylaşmış. Orada bir çok kitap bulabilir, istediğin herhangi bir ekitap formatında indirebilirsin.

Disfordda roleplay derken?Kitap okuma Rp'si mi var?
Yanlış anladınız.
1654529625363.png

şu tür RP (Ben yapmadım bu Role Playi, sadece örnek olsun diye attım.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı