ardıl akdeniz Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:21 #1 wayofwade.com.tr diye bir adres var, güvensem mi emin olamadım. Hiç gerçekçi olmayan fiyatlar var. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:30
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 441 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:37 #2 ardıl akdeniz dedi: wayofwade.com.tr diye bir adres var, güvensem mi emin olamadım. Hiç gerçekçi olmayan fiyatlar var. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlara WoW bence imkansiz.
ardıl akdeniz dedi: wayofwade.com.tr diye bir adres var, güvensem mi emin olamadım. Hiç gerçekçi olmayan fiyatlar var. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlara WoW bence imkansiz.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.901 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:37 #3 ardıl akdeniz dedi: wayofwade.com.tr diye bir adres var, güvensem mi emin olamadım. Hiç gerçekçi olmayan fiyatlar var. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar fazla uygun. StockX'de 108 dolar All City 13. Ki zaten her bedende fiyat değişiyor. 4500 lira yapıyor. Sitede her beden var ve üstüne üstlük hepsi aynı fiyat, 2425 lira. Ben güvenemedim. Replika olması çok yüksek ihtimal.
ardıl akdeniz dedi: wayofwade.com.tr diye bir adres var, güvensem mi emin olamadım. Hiç gerçekçi olmayan fiyatlar var. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar fazla uygun. StockX'de 108 dolar All City 13. Ki zaten her bedende fiyat değişiyor. 4500 lira yapıyor. Sitede her beden var ve üstüne üstlük hepsi aynı fiyat, 2425 lira. Ben güvenemedim. Replika olması çok yüksek ihtimal.