WD 8TB elements disk alınır mı?

Aktarım için bu alınır mı?
@655432
O aparat aktarım için değil.
Bilgisayara USB yolu ile taşınabilir disk ya da flash bellek takıyoruz ya, bu da taşınabilir diskin veya flash belleğin bilgisayar gibi telefona takılabilmesi için gerekli.
Örnek: O aparat sabit diskte veya flash bellekte bulunan resim video vs dosyaları telefona taşımadan izlemenizi sağlar. Tabi aktarımda yapılabilir ama aktarım için gerekli değil, taşınabilir sabit diske direk aktaracaksanız gerekli tabi. Aynı flash bellek mantığı.

Aktarım için klasik yol, şarj için kullandığınız cihazı, USB kabloyu bilgisayara bağladığınızda PC den telefona, telefondan PC ye veya taşınabilir diske dosya taşıyabilirsiniz.

Son düzenleme:
O aparat aktarım için değil.
Bilgisayara USB yolu ile taşınabilir disk ya da flash bellek takıyoruz ya, bu da taşınabilir diskin veya flash belleğin bilgisayar gibi telefona takılabilmesi için gerekli.
Örnek: O aparat sabit diskte veya flash bellekte bulunan resim video vs dosyaları telefona taşımadan izlemenizi sağlar. Tabii aktarımda yapılabilir ama aktarım için gerekli değil, taşınabilir sabit diske direk aktaracaksanız gerekli tabii. Aynı flash bellek mantığı.

Aktarım için klasik yol, şarj için kullandığınız cihazı, USB kabloyu bilgisayara bağladığınızda PC'den telefona, telefondan PC'ye veya taşınabilir diske dosya taşıyabilirsiniz.

Bende Windows bilgisayar yok MacBook var. Onun girişleri Type-C bildiğiniz gibi.

İpadimden flash belleğime dosya atmak için aynı bu aparatın Type-C to USB versiyonu var ve aktarma yaptım.

Bu makinenin anlamadığım şeyi çalışma mantığı flash belleklerdeki gibi mi?

Eğer öyleyse aparatın lightning halini alınca alıp atabilmem lazım doğru mu?

ve bu aparat telefonun ve wd diskin 3.0 hızıyla aktarım yapacak doğru mu?

Onun mantığı şu.
Flash bellek ve taşınabilir diskleri bilgisayara taktığınızda ne yapabiliyorsanız bu aparat vasıtası ile aynı şekilde ve aynı işlemleri telefonda da yapabiliyorsunuz. Varsayın ki telefon = PC.

Birkaç sene önce verilerimi yedeklemek için Western Digital Elements 2 TB almıştım halen kullanıyorum. İlk günkü gibi sağlıklı çalışıyor. Arkadaşlar 2,5 yerine 3,5 önermiş nedenini bilemiyorum ama bugün alacak olsam ben de sizin konuyu açarken paylaştığınız 8 TB'lık ürünü alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı