WD Blue 2 TB 7200 RPM HDD alınır mı?

HDD'ye para verilmez.
Eğer çok önemli veriler saklamayacaksanız HDD almayın.

HDD'lerin tek 1 iyi yönü var SSD'lere göre oda bozulma ya da sorun olduğunda içerisinde ki dosyalar kurtularılabiliyor.

Bana göre HDD'ler 2020 yılında öldüler.
SATA SSD'ler can çekişiyor.

M.2 SSD alınmalı.

Depo için ve sürekli silme yükleme için birebir HDD. Bu yapılan işe göre değişir.

En güzel setup Windows için M.2, oyunlar için bir SSD ve depo için 1 HDD.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@p6ultimate
Takılabilir.

Dediğiniz videoyu izledim ve 2 adet PCI-e veriyolu lazım diyor ama bende 1 adet var.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim ama konudan biraz saptık benim bütçem zaten olsa M.2'yi çoktan alırdım oyunlar için HDD yeterli birkaç saniye daha erken açılması benim için önemli değil bana depolama lazım 1 TB az geldi. Kasamın depolama alanı yok HDD nereye veya nasıl sabitlerim eğer sabitleyemezsem konuyu kapatmak istedrim sizi de daha fazla oyalamamış olrum.

Niye Barracuda serisi öneriyorsunuz? Alınmaz, önerilmez de. Lütfen artık şu seriyi önermekten vazgeçin.

Seagate Barracuda ve Toshiba P300'e bakabilirsiniz WD Black dışında diğer serilerin kötü olduğu söyleniyor.

Konu sahibine gelince, eğer şu ürün ise alınır.

Western Digital 2 TB BLUE WD20EZBX 3.5" 7200 Rpm SATA 3.0 Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Dediğiniz videoyu izledim ve 2 adet PCI-e veriyolu lazım diyor ama bende 1 adet var.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim ama konudan biraz saptık benim bütçem zaten olsa M.2'yi çoktan alırdım oyunlar için HDD yeterli birkaç saniye daha erken açılması benim için önemli değil bana depolama lazım 1 TB az geldi. Kasamın depolama alanı yok HDD nereye veya nasıl sabitlerim eğer sabitleyemezsem konuyu kapatmak istedrim sizi de daha fazla oyalamamış olrum.
Anakartınızın modeli nedir ?

Bütçe nedir ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@p6ultimate
Takılabilir.

Takılamaz demedim, takılmamalı dedim. Düşük performans veriyorlar x1'de.

Niye Barracuda serisi öneriyorsunuz? Alınmaz, önerilmez de. Lütfen artık şu seriyi önermekten vazgeçin.

Dediğiniz ürünü almak istiyorum ama kasamda 1 tane HDD depolama alanı var küçük bir çekmece ve onun dışında bir alan yok HDD alsam nereye sabitleyeceğimi bilemedim galiba boşta durması gerekecek ve çok sıkıntılı bir iş yapmış olurum HDD alsam sizce nasıl sabitleyebilirim?

Anakartınızın modeli nedir ?

Bütçe nedir ?
anakart modelim:
asus Ex-h410M-V3

bütçem:
800 tl

Anakart modelim:
ASUS EX-H410M-V3

Bütçem:
800 TL.

Anakartın bu portta çalıştırabildiği Max hızda çalıştıracak.

Normal SSD'den hızlı olacağı kesin. Ama 3500 okuma alamayabilirsin.

İleride anakartını değiştirirsen vs bu M.2 daha kalıcı ve ileriye dönük olur kullanabilirsin sürekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı