HDD'ye para verilmez.
Eğer çok önemli veriler saklamayacaksanız HDD almayın.
HDD'lerin tek 1 iyi yönü var SSD'lere göre oda bozulma ya da sorun olduğunda içerisinde ki dosyalar kurtularılabiliyor.
Bana göre HDD'ler 2020 yılında öldüler.
SATA SSD'ler can çekişiyor.
M.2 SSD alınmalı.
Depo için ve sürekli silme yükleme için birebir HDD. Bu yapılan işe göre değişir.
En güzel setup Windows için M.2, oyunlar için bir SSD ve depo için 1 HDD.
Seagate Barracuda ve Toshiba P300'e bakabilirsiniz WD Black dışında diğer serilerin kötü olduğu söyleniyor.
Anakartınızın modeli nedir ?Dediğiniz videoyu izledim ve 2 adet PCI-e veriyolu lazım diyor ama bende 1 adet var.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim ama konudan biraz saptık benim bütçem zaten olsa M.2'yi çoktan alırdım oyunlar için HDD yeterli birkaç saniye daha erken açılması benim için önemli değil bana depolama lazım 1 TB az geldi. Kasamın depolama alanı yok HDD nereye veya nasıl sabitlerim eğer sabitleyemezsem konuyu kapatmak istedrim sizi de daha fazla oyalamamış olrum.
Niye Barracuda serisi öneriyorsunuz? Alınmaz, önerilmez de. Lütfen artık şu seriyi önermekten vazgeçin.
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Konu sahibine gelince, eğer şu ürün ise alınır.
![]()
Western Digital Blue WD20EZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue WD20EZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Blue WD20EZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk özelliklerini incele, 2.477,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Niye Barracuda serisi öneriyorsunuz? Alınmaz, önerilmez de. Lütfen artık şu seriyi önermekten vazgeçin.
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Konu sahibine gelince, eğer şu ürün ise alınır.
![]()
Western Digital Blue WD20EZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue WD20EZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Blue WD20EZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk özelliklerini incele, 2.477,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
anakart modelim:Anakartınızın modeli nedir ?
Bütçe nedir ?
Anakart modelim:
ASUS EX-H410M-V3
Bütçem:
800 TL.
![]()
Kingston Kng 500gb Nv2 Pcıe 4.0 Nvme Snv2s/500g
Kingston Kng 500gb Nv2 Pcıe 4.0 Nvme Snv2s/500g / M.2 Bağlantılı / 500 GB Kapasiteli / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.