WD Blue 2 TB 7200 RPM HDD alınır mı?


Dönüştürücünün takılacağı soketi gördüm ama ekran kartım o soketi kapatıyor. Yanlış anlamadıysam dönüştürücü normal M.2 gibi yatay takılmayacak dikey olacak.
 
Sen HDD al kardeş.

Siz konuyu yanlış anlamışsınız ben hard disk mi alsam SSD mi alsam yok M.2 SSD mi alsam yazmadım. Başlıkta WD HDD alsam mı diye yazdım evet ama alt paragrafta kasamda soket yok. Soket yapılabiliyor mu diye bir soru sormuştum. Fiyatları biraz daha makul olsa zaten HDD'lerin yanına pek yaklaşmam 2 TB SSD alırım 500 GB M.2 alırım ama fiyatları fazla tutuyor. Yanitlariniz için teşekkür ederim.
 
Kullanım amacına göre,
1. Oyun için: SSD. Ve mümkünse m.2 ssd. Yeni nesil oyunlara artık ssd şartı gelmeye başladı. Oyunlar daha az loading ekranı daha çok asenkron anında yükleme sistemlerine geçmeye başladı, bilginiz olsun. (DirectStorage teknolojisi etkisiyle)
2. Film vs. çok önemli olmayan, yazma okuma hızınında fazla önem arz etmediği: HDD,
3. Önemli veri depolama için ise aynı model en az 2 HDD: Neden en az 2 HDD? Raid 0 yapabilmek için. Amaç aynı anda birden çok diske birden veriyi yazarak, riski minimize etmek.
Neden HDD Peki? HDD masaüstü için veri güvenliği konusunda hala daha SSD den daha güvenli kabul ediliyor ve maliyeti daha düşük, SSD raidte yapmanız pek âla mümkün.
 

Hocam sahibinden sitesine uygun fiyatlı, az kullanılmış ya da kullanılmamış hdd dusebiliyor. Su an baktim var uygun bi tane 4 tb.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…