WD Blue 250 GB M.2 SSD Alınır mı?

870EVO almak çok daha mantıklı. Ya SATA bir SSD alın ya da NVMe. Bana şu mSATA SSD'lerin mantığını biri anlatsın ya. Anlamıyorum, sırf M.2 yuvası boş kalmasın diye çıkmış gibi geliyor.

Aslında montaj açısından daha avantajlı ama fiyat olarak M.2 versiyonarı bir tık pahalı olduğu için amaçsız oluyor.

Hayırlı olsun diyelim o zaman. Güzel SSD.

@PossibleTurco neden daha az ısınsın ki plastik kutuda olduğunda?
Hocam birisi çıplak birisi kutunun içerisinde. Plastik olsa bile boşta falan 30 derece de çalışır. M.2 SSD'lerin çoğunluğu 35-40 derecede çalışıyor boşta. Ayrıca WD Blue 3D plastik mi? Ben bir "Teardown" videosunu izlemiştim. Orada metal gözüküyordu kasası.
Ben zaten almıştım o yüzden fikrinizi merak ettim.
O zaman hayırlı olsun hocam. SATA versiyonu ile aynı ürün sadece M.2 formunda. :)

Hocam birisi çıplak birisi kutunun içerisinde. Plastik olsa bile boşta falan 30 derece de çalışır. M.2 SSD'lerin çoğunluğu 35-40 derecede çalışıyor boşta. Ayrıca WD Blue 3D plastik mi? Ben bir "teardown" videosunu izlemiştim. Orada metal gözüküyordu kasası.

O zaman hayırlı olsun hocam. SATA versiyonu ile aynı ürün sadece M.2 formunda. :)

Sağ olun hocam 1-2 aylik bir kullanim yapip buraya yazacagim. Bir sorun olursa yeni konu açın, alınıp alınmaması için tavsiyede bulunurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı