WD Blue 3D SSD fiyatı normal mi?

Sekatsu

Hectopat
Bilgisayarımda sadece HDD olduğu için çok yavaştı, sağlığı da bir hayli düştüğü için SSD almaya karar verdim. Sadece Windows + Discord, Steam gibi başlangıçta açılacak uygulamaları atacağım. O yüzden 250 GB WD Blue 3D düşünüyordum, ama fiyatı diğer satıcılara göre çok ucuz. Sahte midir diye sormak istedim. Ürün linki:

Izoly de diğerlerinden oldukça düşük ama büyük ihtimal sıkıntılı, Izoly sonuçta. Eğer sahte değilse SSD'yi alacağım satıcı encbilgisayar. Güvenli midir? Sahte olabilir mi?

Sahte değil hocam. Yorumları da var. Bir de indirim gelmiş. Fırsat bu fırsat alın derim.

O satıcının sadece 2 yorumu var. İkisi de olumlu ama ben yine de emin olamadım.
Hocam yakın fiyatlarda bulabilirseniz oradan alın o zaman. Ama fiyatına göre normal ve iyi arasında bir fiyat.

Hocam yakın fiyatlarda bulabilirseniz oradan alın o zaman. Ama fiyatına göre normal ve iyi arasında bir fiyat.

Samsung'larda uygulamasından orijinal olup olmadığı anlaşılabiliyor diye biliyorum ama bu SSD'lerde nasıl kontrol ediliyor orijinal olup olmadığı? Öyle bir yöntem varsa alabilirim. Sahte çıkarsa iade edebiliyoruz galiba.

Samsung'larda uygulamasından orijinal olup olmadığı anlaşılabiliyor diye biliyorum ama bu SSD'lerde nasıl kontrol ediliyor orijinal olup olmadığı? Öyle bir yöntem varsa alabilirim. Sahte çıkarsa iade edebiliyoruz galiba.
Hocam alınca disk yazma hızını kontrol edebilirsiniz. Bir de kasasını açıp chiplerde yazan GB modüllerini kontrol edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı