WD Blue 500 GB SSD alınır mı?

gurkanzip

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2020
Mesajlar
446
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum)
Seagate Barracuda 480 GB SSD almıştım ama bozuk çıktığı için iade edeceğim, 548 TL'ye almıştım. İade etmişken WD Blue mu alayım yoksa tekrar Seagate Barracuda mı alayım? Bu fiyata yakın 500 GB SSD öneriniz var mıdır başka? Samsung 870 EVO'da düşündüm ama pahalı biraz.

WD Blue: WD 500gb Blue 3d Nand 2.5" Sata 6gbps Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Seagat Barracuda (İade ettiğim SSD): Seagate BarraCuda Q1 SSD 480 GB Dahili Katı Hal Diski - 3D QLC NAND Bilgisayar/Dizüstü Bilgisayar Yükseltmesi İçin 2,5 İnç SATA 6 Gb/sn (ZA480CV1A001) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung 870 EVO alcılar cayır cayır yakacak burayı birazdan😅Şaka bir yana biraz pahalı olsa da sana hem kısa hem de uzun vadede avantaj sağlayacak marka Samsung olur. Kıy biraz daha paraya al Samsung’u kafan rahat etsin.
 
Samsung cidden pahalı olmasının karşılığını veriyor fakat WD de çok iyi bir marka. Alırsan pişman etmez. Ben WD harddisk kullanıyorum ve çok memnunum şahsen.
 
Samsung 870 EVO alcılar cayır cayır yakacak burayı birazdan😅Şaka bir yana biraz pahalı olsa da sana hem kısa hem de uzun vadede avantaj sağlayacak marka Samsung olur. Kıy biraz daha paraya al Samsung'u kafan rahat etsin.

İkisinin de okuma yazma değerleri çok yakın boşuna 100 TL fazla vermek istemiyorum. Kararsızım hala.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı