Merhaba. Uygundur muhtemelen ama adaptöre de ihtiyacınız olacak ve bu dönüştürücünün yanında gelmiyormuş. O konuda da bilginiz yoksa bilgilendirmek isterim. Adaptöre de ayıracak paranız var mı?
12V-2A adaptör isteniyormuş, ben 9V kullansam bir sorun olur mu acaba? Eğer olacaksa attığım HDD'gi değilse, laptobumun HDD'sini kullanıcam. Daha fazla ödeme yapmak istemiyorum, ayriyetten çok fazla fiş sorunu olmaya başladı hiç yerim kalmadı.Merhaba. Uygundur muhtemelen ama adaptöre de ihtiyacınız olacak ve bu dönüştürücünün yanında gelmiyormuş. O konuda da bilginiz yoksa bilgilendirmek isterim. Adaptöre de ayıracak paranız var mı?
Tam bilgim yok ama yeterli gücü vermeyebilir. Laptop hdd'si varsa o daha güzel olur zaten koca adaptöre katlanılmaz.12V-2A adaptör isteniyormuş, ben 9V kullansam bir sorun olur mu acaba? Eğer olacaksa attığım HDD'gi değilse, laptobumun HDD'sini kullanıcam. Daha fazla ödeme yapmak istemiyorum, ayriyetten çok fazla fiş sorunu olmaya başladı hiç yerim kalmadı.
Hocam anlar mısınız bilmiyorum da takacağım laptop hddsinde linux mint kurulu, bu bana sorun yaratır mı acaba? Sıfırlamak istesem nasıl sıfırlarım bilmiyorum.Tam bilgim yok ama yeterli gücü vermeyebilir. Laptop hdd'si varsa o daha güzel olur zaten koca adaptöre katlanılmaz.
Mini pc'nizde hangi sistem var. Windows ise belki linux'un dosya sistemini görmez tam emin değilim, windowsçuyum benHocam anlar mısınız bilmiyorum da takacağım laptop hddsinde linux mint kurulu, bu bana sorun yaratır mı acaba? Sıfırlamak istesem nasıl sıfırlarım bilmiyorum.
Evet direkt USB slotuna takıcam. Mini PC'de Windows 10 var. Laptop düşük olduğundan Linux kurmuştuk.Mini pc'nizde hangi sistem var. Windows ise belki linux'un dosya sistemini görmez tam emin değilim, windowsçuyum ben. Laptop diskini direkt mini pc'deki bir slota mı takacaksınız bu arada?
Ubuntu kurduğum diski windows görmüyor? | DonanımHaber Forum
windows 10 olan notebook'uma ubuntu kurdum. Windows 10 C'de Ubuntuyu ise yeni bir bölüm kurup oraya yükledim ama windwos da göremiyorum. Ayrıca Ubuntumobile.donanimhaber.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.