A AYBERKB Kilopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 353 Makaleler 6 Yer EDİRNE Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2016 #1 Garantiye göndermiş olduğum eski hard diskin yerine almış olduğum WD Elements Harici hard diski inceledim. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler... Yorumlarınızı bekliyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2021
Garantiye göndermiş olduğum eski hard diskin yerine almış olduğum WD Elements Harici hard diski inceledim. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler... Yorumlarınızı bekliyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
_Semih_ Kilopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1526154895 18 Ocak 2016 #2 Belirtmemişsin ama sanırım harddisk 5400 RPM ile çalışıyor. USB 2.0 portundan da epey yavaşmış.
A AYBERKB Kilopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 353 Makaleler 6 Yer EDİRNE Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #3 _Semih_ dedi: Belirtmemişsin ama sanırım harddisk 5400 RPM ile çalışıyor. USB 2.0 portundan da epey yavaşmış. Genişletmek için tıkla... Dönüş hızı hakkında herhangi bir bilgi bulamadım maalesef.
_Semih_ dedi: Belirtmemişsin ama sanırım harddisk 5400 RPM ile çalışıyor. USB 2.0 portundan da epey yavaşmış. Genişletmek için tıkla... Dönüş hızı hakkında herhangi bir bilgi bulamadım maalesef.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #4 _Semih_ dedi: Belirtmemiş'sin ama sanırım hard disk 5400 RPM ile çalışıyor. USB 2.0 portundan da epey yavaşmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bu bileşenin içinde herhangi dönen veya hareket eden bir mekanizma bulunmuyor. 1 TB boyutunda bir USB olarak düşünebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2021
_Semih_ dedi: Belirtmemiş'sin ama sanırım hard disk 5400 RPM ile çalışıyor. USB 2.0 portundan da epey yavaşmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bu bileşenin içinde herhangi dönen veya hareket eden bir mekanizma bulunmuyor. 1 TB boyutunda bir USB olarak düşünebilirsin.