WD Green 240 GB SATA SSD alınır mı?

GMC Denali

Hectopat
Daha fazla  

Ürün bu. Vatan'dan almayacağım, uyguna sıfır buldum bir tane o yüzden link atmayın. Para WD Blue'ya yetmiyor. Bu ürünün herhangi bir kronik sorunu var mıdır? Blue'dan farkı nedir? Çözemedim bir türlü.

Green serisi kronik sorunlu maalesef.
Bunlar daha mantıklı modeller.

Alınır blue ile okuma yazması aynı gözüküyor muhtemelen parçalı dosya okuma yazması daha düşüktür . Ayriyetten bir anı paylaşmak isterim , zamanında 512mb sata ssd yerine 256mb nvme ssd aldım ,saniyede 3gb okuma 2gb yazma yapıyordu ve ne göreyim dosya sürükle bırak harici 1gb işlem bile yapmıyor . Oyun yükleme süreleri, normal sata ssd ye göre sadece %5-10 hızlandı, açtım youtube da karşılaştırma videolarına bir baktım normal kullacılar için ahım sahım bir etkisi yok 512mb sata ssd almadığıma pişmanım.

Green serisi kronik sorunlu maalesef.
Bunlar daha mantıklı modeller.
Yapma ya? Sağda solda hiç görmedim ama sorunlu diye. Genellikle kullanıcılar iyi demiş.

Yapma ya? Sağda solda hiç görmedim ama sorunlu diye. Genellikle kullanıcılar iyi demiş.

Bu forumda sorun yaşayanlar mevcut.

Alınır Blue ile okuma yazması aynı gözüküyor muhtemelen parçalı dosya okuma yazması daha düşüktür. Ayrıyeten bir anı paylaşmak isterim, zamanında 512MB SATA SSD yerine 256MB NVMe SSD aldım, saniyede 3GB okuma 2 GB yazma yapıyordu ve ne göreyim dosya sürükle bırak harici 1GB işlem bile yapmıyor. Oyun yükleme süreleri, normal SATA SSD'ye göre sadece %5-10 hızlandı, açtım YouTube'da karşılaştırma videolarına bir baktım normal kullacılar için ahım sahım bir etkisi yok 512MB SATA SSD almadığıma pişmanım.

Neye göre alınır? Kalitesiz kontrolcüleri bulunduruyor bundan haberin mi yok?

Diyelim ki bunu aldım. Windows 10 ve GTA 5'de Online'da sıkıntı çıkarır mı? HDD gibi yarım saatte girer mi?

Foruma saldırı yapıldığından dolayı mesajı alıntılayamadım. @Hououin Kyouma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı