WD Green SN350 SSD nasıl sıfırlanır?

Eaxys

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
WD Green SN350 WDS480G2G0C 480 GB 2400/1650 MB/S M
Merhaba, yeni bir SSD alacağım ve eski SSD satacağım ama satmadan önce sıfırlamak istiyorum. İçinde hiçbir bilgi kalmamasını istiyorum. Bunu nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni bir SSD alacağım ve eski SSD satacağım ama satmadan önce sıfırlamak istiyorum. İçinde hiçbir bilgi kalmamasını istiyorum. Bunu nasıl yaparım?

USB'ye Rufus ve Windows 11 hazırladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat Rufus ile Windows 11 kurduktan sonra F8 tuşuna bas sürekli USB'yi seç ve kurulum ekranına gel oradan istediğin o diski tamamen sil tuşuna basarak sıfırlayabilirsin.

Hocam yine az buz klasörler kalıyor. Bende öyleydi.

USB'ye Rufus ve Windows 11 hazırladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat Rufus ile Windows 11 kurduktan sonra F8 tuşuna bas sürekli USB'yi seç ve kurulum ekranına gel oradan istediğin o diski tamamen sil tuşuna basarak sıfırlayabilirsin.

Hocam yine az buz klasörler kalıyor. Bende öyleydi.

Zaten o diske OS kuruluysa ve o sirada OS acik olan disk icerisinde bicimlendirme olmaz, mecbur format ekranina girmesi lazim eger boyle bir durum varsa.

Rica etsem bir rehber varsa atabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diskte windows kurulu ise yapabilirsiniz çoktan sıfırladıysanız başka pc zorunlu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı