WD Green SSD Nasıl?

Teşekkür ederim hocam. Önerdiğin 2 modelden birini düşünüyorum, Crucial da çok tavsiye ediliyor. Sence hangisi?
Ben olsam Toshiba alırdım tabii Crucial'de güzeldir ama Japon Firma olunca işin içinde, İnsan tereddüt etmiyor :)

Samsung dışında çoğu markanın ürününde kullanıma bağlı süre bazında düşüşler yaşanıyor. Samsung alınmayacaksa şahsen ben Toshiba veya Crucial alırdım. WD gibi markalar SSD konusunda pek iyi gelmiyor, internette biraz araştırırsan şikayeti de çok zaten.

Yavaş. Şu an alınabilecek SSD'ler WD Blue SN500, Crucial MX500, WD Black SN750 ve Samsung QLC hariç olanlar. Şu an pek çok satıcı eski WD'leri satıyor. Yeni serileri arayın. WD green bence almayın.
WD yeni serileri ile bunları şikayetleri çözdüğü söyleniyor. Ama Türkiye'de halen eski seriler satılıyor. O nedenle yeni serileri özellikle yazıyorum.

Son düzenleme:
Şu an alınabilecek, fiyatına göre en başarılı SATA SSD Samsung'un Evo serisidir. Bütçe arıyorsanız Crucial BX500 veya Gigabyte ısrarla öneririm. İkiside pişman etmez ve kimi bilgisayarlarda Evo ya yakın değerler alabiliyorlar. Tabii ki hiçbiri kağıt üstünde Evo kadar uzun ömürlü değil. Teknolojinin de şans işi olduğunu unutmayalım🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisinin Samsung olduğunu biliyorum masasütünde 850 Pro kullanıyorum ama sırf internette gezmek ve ev dışındaysam CS GO oynamak için alacağım. Laptop'un HDD'si çok yavaş geliyor artık.

WD den vazgeçtim, teşekkür ederim.

Toshiba ilk aldığım SSD idi yaklaşık 7 yıl falan oldu hala çok iyi çalışıyor ama okuma yazma değerleri hep düşüktü 250'lerde geziyor o nedenle biraz çekiniyorum Toshiba'dan ama buna rağmen harici HDD'sini almıştım ve çok memnum kaldım.
Sizde okuma yazma değerleri nasıl?
Hortlatıyorum ama iyi ki vazgeçmişsiniz. Wd green almıştım 3 yıl önce. Bilgisayarım o kadar yavaş açılıyor ki anlatamam. Daha yeni format attım baktım 30-40 saniye sürüyo açılması tekrar formatladım yine aynı. İlk aldığımda şak diye açılan pc. Bu arada sağlığı 80'e düşmüş. Hdd aynı gün almıştım onun 100

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı